• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. Rajd Leocji 1922
Czy Szanowny ketchup Heinz wie, że za spamowanie u nas na forum można dostać bana?
Klasyfikacja generalna (jeszcze nieoficjalna)

[Obrazek: 100071186876072175.png]
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Widzę, że nic poza spamowaniem nie potrafisz?
(04-12-2022 21:59)Iwan Pietrow napisał(a): Widzę, że nic poza spamowaniem nie potrafisz?

Nie no potrafi, wstawienie w [img] to też jakaś umiejętność.
Jak kogoś nie interesują rajdy, to proponuję nie czytać. Mnie nie interesują (poza fajnymi obrazkami) i nie czytam.
> Jak kogoś nie interesują rajdy, to proponuję nie czytać. Mnie nie interesują (poza fajnymi obrazkami) i nie czytam.

Jak kogoś nie interesuje działalność Zanika, to proponuję jej nie czytać. Mnie nie interesuje (poza ciekawymi wyzwiskami) i nie czytam.

No nie, to tak nie działa. Spam jest spamem i należy go traktować jednakowo (czyt. banując i usuwając).
(04-12-2022 22:22)Iwan Pietrow napisał(a): ak kogoś nie interesuje działalność Zanika, to proponuję jej nie czytać. Mnie nie interesuje (poza ciekawymi wyzwiskami) i nie czytam.

Ale wysrywy Zanika warto poczytać, przynajmniej dla poprawy humoru.
No też generalnie uważam, że Zanik > Heinz pod względem tworzonego kontentu, ale nie zmienia to faktu, że zarówno jeden jak i drugi tworzą za dużo spamu.
(04-12-2022 22:25)Iwan Pietrow napisał(a): No też generalnie uważam, że Zanik > Heinz pod względem tworzonego kontentu, ale nie zmienia to faktu, że zarówno jeden jak i drugi tworzą za dużo spamu.
Gratuluję wiedzy. Trzymaj sie dobrze!
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości