07-06-2020 12:58
A dzień dobry przyjaciele, jak leci? Jestem zadowolony, że udaje mi się utrzymać aktywność na stabilnym poziomie.
|
Bar pod Osłem
|
|
07-06-2020 12:58
A dzień dobry przyjaciele, jak leci? Jestem zadowolony, że udaje mi się utrzymać aktywność na stabilnym poziomie.
07-06-2020 18:05
Życie jest życie. Dla mnie ten okres jest szczególnie ciężki przez studia.
Miło, że zajrzałeś. Jak masz czas to może przejrzyj status. ^^ ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
07-06-2020 20:01
Feliksie, za dużo w tym Jahołdzkim Instytucie Historycznym nie ustaliliście. https://bialenia.sarmacja.org/spolecznos...nstytut%22
Ale jest to chociaż jakaś podstawa, jakbyśmy mieli ochotę zająć się historią przedinternetową Jahołdajewszczyzny. W ogóle myślę, że warto byłoby pościągać ze starego forum wszystko związane z Jahołdą i to opublikować jako szkic dziejów Jahołdy, choćby na Uniwersytecie Bialeńskim.
18-07-2021 12:10
I jak, ciągniemy jakoś dalej ten rozwój Dżamahiriji? Ja tak sobie myślę, że chętnie bym nawiedził okolice Kluczyna, Patrykpolisu i Dziwnówka. Słyszałem, że komunikacja między Rzeszą i Dżamahiriją nadal jest prowizorką i ludzie aby dostać się na południe muszą różnymi dziwnymi drogami podróżować do pierwszej stacji Kolei Nadmorskiej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
18-07-2021 12:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2021 12:22 przez Akrypa Ali Shariati.)
Musisz stosować metody jak Powstańcy Marcowi, na osiołku z kałachem przez bory, pustynie i morza. Towarzyszu Sterniku.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
18-07-2021 12:46
Ja mam helikompter.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]() Ametyst Faradobus napisał(a):I jak, ciągniemy jakoś dalej ten rozwój Dżamahiriji? Jak najbardziej... można by w tygodniu przedyskutować dalsze kwestie rozwoju DB, a w najbliższy weekend to nieco sfinalizować.
18-07-2021 15:50
To możemy stworzyć jakiś luźny plan dalszego działania. Na pewno trzeba dokończyć kwestię Gwardii, ale też właśnie zająć się komunikacją.
![]()
29-01-2022 21:34
Do Baru pod Osłem przybył tajemniczy gość w szatach beduińskich. Rozejrzał się wokół, ujrzał jedynie jedną podstarzałą kelnerkę, patrzącą zblazowanym wzrokiem w telefon sprzed kilku sezonów, zaś przy dwóch stolikach spało kilku zmęczonych życiem poganiaczy wielbłądów.
- Dla mnie bialeńskiej pity z anatolijskiej złotej pszenicy - krzyknął już na wejściu. Arabowie zerwali się ze snu na równe nogi i zasalutowali. Najstarszy z nich zameldował - Towarzyszu Swarzewski, melduję oddział! Gdzie są imperialiści do pokonania? |