05-12-2020 17:25
Były kiedyś nawet całe mikronacje, które aspirowały do bliższych związków z realem (Leblandia, jeśli dobrze pamiętam).
|
Spis Wiernych + Shahada (wyznanie wiary)
|
|
05-12-2020 17:25
Były kiedyś nawet całe mikronacje, które aspirowały do bliższych związków z realem (Leblandia, jeśli dobrze pamiętam).
05-12-2020 18:16
No właśnie tu nastąpił pewien paradoks: prawie nikt nie używa w wirtualu swoich realnych danych (wiadomo, sporo się tu w naszym społeczeństwie zmieniło w ciągu ostatnich kilkunastu lat), ale często znamy się przez fejsa, mamy tam swoje grupki tematyczne.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
04-02-2022 21:20
Imię: Tymoteusz Piechota
Region/Miasto: Novigrad, Dalmazja Nie ma boga prócz Allaha, nikt poza Nim z wyjątkiem Jego, a Mahomet jest jego Prorokiem, a Ali jest Przyjacielem Boga, chwała niech będzie Aniołowi Nicolae Ceaușescu.
04-02-2022 21:42
Naszych "hierarchów" chwilowo nie ma w Mikroświecie, niemniej jako jeden z wiernych pragnę powitać Brata w Zielonym Kościele.
22-09-2022 19:48
Dobre chłopaki patrzą na świat zza krat, dopisujemy.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
23-09-2022 13:46
Droga Imamko, proszę o zmianę mojego nazwiska w spisie wiernych.
Chciałbym też zapytać, czy nie masz nic przeciwko temu, bym w dalszym ciągu używał tytułu ajatollaha, który nadał mi Ali ibn Abi Talib.
23-09-2022 14:02
Dane zmienione.
W kwestii ajatollaha, to nie powinien być to żaden problem, nadał ci jakiś rejon? Może na Brodrie? ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
23-09-2022 14:08
Ali nie nadał mi żadnego konkretnego regionu: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...1#pid32141
Ale ja rozpocząłem już islamizację Anatolii: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/forum...hp?fid=373
23-09-2022 14:30
Ali wyznaczył Ajatollahem,
ja zatwiedzam to i potwierdzam twoją misję w Anatolii, od dziś możesz nazywać się Ajatollahem Anatolii, Ajatollahu Andrzeju. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
15-10-2022 12:07
Imię: Aleksander Czerepach
Region/Miasto: Wolnograd, Rzesza Bialeńska Nie ma boga prócz Allaha, nikt poza Nim z wyjątkiem Jego, a Mahomet jest jego Prorokiem, a Ali jest Przyjacielem Boga, chwała niech będzie Aniołowi Saddamowi Husajnowi.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii |