• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Symbolika urzędu prezydenckiego
Ten niedobór kobiet w mikronacjach jest naprawdę interesujący, choć ktoś to chyba już dobrze zanalizował od takiej psychologicznej i społecznej strony. Nie pamiętam tylko kto.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Po prostu kobiety rzadziej siedzą w piwnicy. A czemu to już w sumie nie wiem.

To macie jakiś pomysł na ten pałac? Mi osobiście najbardziej podoba się ten aszgabadzki, bo ładnie łączy wzorce islamskie (Dżamahirija), feudalno-monarchiczne (Rzesza) i republikańskie (Bialenia). Gdyby kogoś interesował sam budynek: https://en.wikipedia.org/wiki/Oguzhan_Pr...ial_Palace
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jestem za... Pogrzebię za fotkami i może zrobię jego wizerunek.
Szukałem swoich propozycji, ale chyba faktycznie nie ma nic lepszego, tj. na tyle synkretycznego i pasującego do naszego klimatu.

>Były oczywiście jeszcze dwa osobniki, które kobiety udają, ale te też nie były specjalnie udane rządy...

Dyplomatycznie odpowiem:
Wal się na morde. Nie warto było sie logować by zobaczyć taki popis dwulicowości. Nie pozdrawiam.

Trzymaj się tu Polyna, bo mi nie idzie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Zawsze możecie się posądzić.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości