• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Debata tematyczna Kwestie komunikacyjne
> podaj mi co chciałbyś zrobić czyli jak rozmieścić tory, czy dadac jaieś stacje i jaki charakter ma mieć linia, jak się ma nazywać i dorobię to jako kolejny składnik Kolei Rzeszy.

Tutaj, czy w jakimś innym wątku (ewentualnie poprzez PW)?
Iwan Pietrow napisał(a):Tutaj, czy w jakimś innym wątku (ewentualnie poprzez PW)?

Kwestie robocze dyskutujemy, przygotowujemy, poprawiamy i uzgadniamy w temacie "Budowa Kolei Rzeszy". Tam sobie wszystko przygotowujemy, a potem tworzymy odpowiedni temat i wrzucamy "na finalnie".

Jak masz pomysł na kolejną kolej Rzeszy to najlepiej właśnie tam kontynuować jej wypracowanie i przygotowanie.
Tylko czy do Imerii na pewno powinna prowadzić linia kolejowa? Z tego co pamiętam urok gruzińskich i w ogóle kaukaskich gór jest właśnie taki, że nie idzie się tam dostać w sposób inny niż spleśniała, wyboista droga nad przepaścią. Do dziś z nostalgią wspominam wszystkie godziny spędzone w takich marszrutkach, są to moje najpiękniejsze wspomnienia.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No to tak - do SEPE dopisałem wszystkie stacje znajdujące się na terenie Republiki (oprócz stacji tunelowych, które są w budowie). Teraz proszę mi powiedzieć taką rzecz - komu stworzyć konto i pod jakich przewoźników mam takie konto podpiąć? Pamiętajmy, że bez rozkładu w SEPE pociąg nie może wyruszyć w trasę. Wątek narracyjny nie wystarczy, potrzebny jest też zarządzony rozkład w SEPE.

Dodane firmy to - BLK, BNSF, KRz (Koleje Rzeszy). Czy coś pominąłem, czy to wszystko?
> Tylko czy do Imerii na pewno powinna prowadzić linia kolejowa? Z tego co pamiętam urok gruzińskich i w ogóle kaukaskich gór

Paradoksalnie to ja jeszcze wcale nie powiedziałem ostatniego zdania w sprawie klimatu tego regionu.
Czy jest możliwość stworzenia konta dla dwóch osób? Ewentualnie utworzenia konta dla Bialenii, do którego kilka osób będzie miało dostęp?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Teoretycznie mogę stworzyć konto ogólne dla przewoźnika, aczkolwiek wolę konta imienne. W razie jakiegoś błędu w rozkładzie wiem przynajmniej z kim mam się kontaktować.
Cóż, urlop Ronona rodzi tu pewnego rodzaju zamieszanie, ale poradzimy sobie. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie konta na moje nazwisko przy czym dane do niego przekażę też np Karolowi, który jest ze mną w stałym kontakcie także w trakcie moich nieobecności. Później będę zgłaszał ewentualną potrzebę utworzenia kolejnych kont.
Ametyst Faradobus

Dobrze. Dane do logowania wysłałem Towarzyszowi Prezydentowi w prywatnej wiadomości.
Jeżeli jest wśród Bialeńczyków osoba zainteresowana pomocą przy tych sprawach zachęcam do kontaktu.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości