01-01-2020 13:38
Tak. Zaraz utworzę roboczy dział, żebyś mógł wrzucać. A potem się posprząta i poukłada oraz nadana czyjeś imię.
|
Ze świata nauki...
|
|
01-01-2020 13:38
Tak. Zaraz utworzę roboczy dział, żebyś mógł wrzucać. A potem się posprząta i poukłada oraz nadana czyjeś imię.
01-01-2020 13:47
W ogóle to już chyba mi się należy etat profesora.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
01-01-2020 13:49
Należy się i dostaniesz. A jakbyś miał czas, to możesz mi pomóc uporządkować nasz dział. Prace naukowe do biblioteki (podzielić ją jakoś na działy tematyczne?), sprawy urzędowe do rektoratu, a wykłady do najbardziej odpowiadającego tematycznie wydziału/instytutu.
01-01-2020 19:51
Wziąłem się do pracy. Myślę, że biblioteki nie ma co dzielić tematycznie, człowiek wykształcony powinien potrafić znaleźć tam to, czego potrzebuje. Ewentualnie można ponazywać na nowo wątki z pracami tak, aby można je było łatwiej zidentyfikować i znaleźć.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
01-01-2020 21:28
A właśnie, zapomniałem Wam powiedzieć. Robert Fryderyk najprawdopodobniej zostanie rektorem uniwersytetu utworzonego ze wszystkich dotychczasowych uczelni dreamlandzkich. Co więcej, jest pozytywnie nastawiony do koncepcji Ligi Bluszczowej. Jeśli starczy nam wszystkim zapału, to może powstać naprawdę interesujący, unikatowy w skali historii mikroświata projekt.
07-01-2020 20:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2020 20:19 przez Ametyst Faradobus.)
Może warto by rozpisać plebiscyt na patrona biblioteki? Moim zdaniem dobrymi kandydatami byliby ci, którzy odpadli w konkursie na patrona auli: Ajatollah Chomeini oraz K. J. Michalski.
W ogóle to co byście myśleli o przekształceniu Wydziału Historii Najnowszej Mikroświata po prostu w Wydział Historii? Zwiększyłoby to możliwy zakres badań - jeżeli ktoś chciałby się zajmować także historią przedinternetową to miałby się gdzie podziać. prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]()
07-01-2020 20:47
> Moim zdaniem dobrymi kandydatami byliby ci, którzy odpadli w konkursie na patrona auli: Ajatollah Chomeini oraz K. J. Michalski.
Biorąc pod uwagę na dokonania pisarskie tow. Michalskiego to… raczej biblioteka nie jest dobrym miejscem żeby jej patronował.
07-01-2020 20:48
A w czym Michalski zawinił?
07-01-2020 21:03
No to jak ma być pisarz to zgłaszam Breżniewa za "Nowe ziemie".
![]()
07-01-2020 21:53
> A w czym Michalski zawinił?
A pamiętasz tę notę dyplomatyczną na którą Sarmacja odpowiedziała wulgarnym obrazkiem? |