• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktualna Lista państw uznawanych
8. Można jeszcze dodać Edelweiss.
https://edelweiss.org.pl/

Ja mogę zatwierdzić, ale nie wiem, czy mam taką moc sprawczą i Iwan mnie nie ochrzani. Tongue
(05-03-2022 19:03)Ametyst Faradobus napisał(a): Kilka sugestii:

1. Nie wiem czy jest sens dalszego uznawania Bizancjum i Magnifikatu.
2. Trizondal przeniósł się do Wschodu Orientyki - trzeba zaktualizować linki plus ewentualnie dodać Slawonię i to trzecie państwo, które tam jest.
3. Muratyka ma nieaktualną nazwę i link.
4. Voxland i Westland jest obecnie Insulią.
5. Secesyjna Republika Westlandu chyba przestała istnieć.
6. Trzeba chyba wykreślić NUPIA.
7. Trzeba dodać nowe forum Suderlandu.

Jeśli @"Iwan Pietrow" lub @"Andrzej Płatonowicz Ordyński" zatwierdzą to przejdę do aktualizacji.

@"Iwan Pietrow" - czy mogę wydać komunikat w sprawie proponowanych zmian?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jeszcze dodałbym kwestię uznania Lumerii.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Działajcie, Towarzyszu.
Lista została zaktualizowana.
Ametyst Faradobus

Link do Brodrii jest nieaktualny.
Poprawiłem.
Ametyst Faradobus

Dokonałem małej rewolucji w strukturze wykazu:

1. zamieniłem linki na odnośniki do stron;
2. dodałem odnośniki do ważnych umów międzynarodowych;
3. dodałem odnośniki do ambasad (przy okazji odpiąłem osobny wykaz placówek dyplomatycznych).

Teraz widzimy wyraźnie, gdzie nie utworzyliśmy jeszcze ambasad i rzecz jasna, które z istniejących są nieobsadzone. Dzięki temu łatwiej będzie wysyłać zaproszenia oraz publikować informacje bieżące w naszych placówkach. Postaram się także, nawet jeśli nie ma perspektyw na powołanie ambasadorów, utworzyć placówki we wszystkich krajach, z którymi mamy podpisane umowy tak, aby można tam było na bieżąco publikować informacje.
Ametyst Faradobus

W sumie jak nie jestem już prezydentem, to mógłbym objąć ambasadę w Suderlandzie i zostać nieoficjalnym przedstawicielem w państwach nordackich (bo nie mamy z nimi traktatów niestety).
Po prostu możesz dbać o tamtejsze placówki. Ja bym z kolei otworzył ambasady w Trizondalu i w Sarmacji.

Mam też pewien pomysł co do nazewnictwa: ambasady, w których nie ma wyznaczonego ambasadora proponuję określać mianem poselstw albo po prostu misji.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości