02-05-2019 08:11
Oczywiście .. jestem tam Lordem od finansów.
|
Wieści z zagranicy
|
|
02-05-2019 08:11
Oczywiście .. jestem tam Lordem od finansów.
02-05-2019 10:45
> Jakbym była defetystką rzekłabym, że nie 2 posty mniej ale aż 10% mniejsza aktywność.
A w sumie tys prawda.
02-05-2019 20:13
Dzień dobry. Chciałbym wam przedstawić, że właśnie niedawno został utworzony Federacyjny Związek Piłkarski, bo jak pisałem jestem aktywnym działaczem sportowym w FN. A tu macie link:
http://fnor.cba.pl/forum/showthread.php?tid=836 Wprawdzie jest jeszcze dużo do roboty i wiem że samo powstanie takiego Federacyjnego Związku Piłkarskiego o niczym nie świadczy, jednak będziemy starali się brnąć na przód, by wyglądało to coraz lepiej. Co sądzicie o powstaniu Federacyjnego Związku Piłkarskiego, panie i panowie Bialeńczycy?
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK -Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën -Prezes Xorphia Automobile Racing Club -Dyrektor Red Star Car Corporation -Syn Heinza Wernera-Grünera -Miłośnik Edelweisskich Serów
02-05-2019 20:16
Każdy rozwój Sportu mnie cieszy. Może dołączcie do rozgrywek Ligi Mikroswiatowej?
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski Grand Lisendorff Admirał MW SZ RB Prezes BZS Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
02-05-2019 20:16
Cieszy mnie, że w Federacji powstał związek piłkarski. Może w niedalekiej przyszłości uda się przywrócić rozgrywki międzynarodowe. A kto wie, może kiedyś będziemy rywalizować o Puchar Nordaty.
02-05-2019 20:18
Rozgrywki międzynarodowe przecież są rozgrywane.
carewicz brodryjski Grand Lisendorff Admirał MW SZ RB Prezes BZS Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
02-05-2019 20:19
Przyznaje, mamy zamiar w przyszłości zgłosić swoją reprezentację do MUP. Jednak zanim do tego dojdzie, to minię trochę czasu i chcemy jak najlepiej się przygotować pod to.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK -Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën -Prezes Xorphia Automobile Racing Club -Dyrektor Red Star Car Corporation -Syn Heinza Wernera-Grünera -Miłośnik Edelweisskich Serów
02-05-2019 20:20
Ahh no tak rzeczywiście, przepraszam mój błąd.
02-05-2019 20:22
Miło widzieć, że mikroświat odżywa. Pojawiają się nowi ludzie. Me serce raduje się na widok tego jak mikrożycie powraca!
04-05-2019 08:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2019 09:37 przez Thomas von Lisendorff.)
W Suderlandzie rozpoczęły się wybór parlamentarne.
http://suderland.y0.pl/showthread.php?tid=2987
|