• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Co to jest Duma Państwowąłada?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jakiś błąd się pewnie wrąbał.
Дмитрий Сергеевич Медведов

Czyli tak, teraz Stan Południowe Knetucky jest w Federacji Federacji Federacji Federacji?
Federacja Nordacka
ZSRM
Secesyjna Republika Westland
Stan Południowe Kentucky (też ma autonomie) XDD

Moja narodowość która stworzyłem czyli republikanie, napisałem wątek że jadą za granicę bo nie mogę patrzeć jak august zara napisze wątek gdzie mój naród "wita z kwiatami" tych waksmanistów
(-) Aleksander Novak
[Obrazek: SR-WESTLAND.png][Obrazek: antipixel_zpviw.png]
O matko, to tak jakby w Związku Radzieckim autonomię miała jakaś czeczeńska gmina!
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Co to konstituli w Rodosyji to jest aktualnie 2 razy bardziej zaawansowana od prawa w FN.
(-) Aleksander Novak
Nie ma bardziej zaawansowanego prawa niż Statut Jedynej Legalnej Partii.

W Rotrii wprowadzili trzecie aksjo.
Ametyst Faradobus

Novak jak zwykle krytykuje a dosłownie nic dobrze nie zrobił w mikronacjach oprócz ogłoszenia możliwości odejścia.
nic dobrze nie zrobiłem w mikronacjach?
(-) Aleksander Novak
No nic, oprócz ogłoszenia gotowości do odejścia. Tak trudno przeczytać?
Nie bądź zbyt surowy, obaj zaczynaliśmy skromnie, a jak się potem rozwinęliśmy. Wink Novak to materiał na dobrego mikronautę, ale nie można do osoby, która dopiero się uczy przykładać takiej miary, jak do dorosłych i doświadczonych mikronautów. Bądźmy łagodni.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości