• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edycja mapy
W tym wątku zgłaszać można poprawki lub wnioski o umieszczenie na mapie nowych państw/terytoriów.
Voxland jest w FN.
Batawia weszła w skład Ludowej Republiki Magnifikatu.
No OK... FN wchłonęła Voxland, a LRM Batawię - sprawa jasna. Co jeszcze?

1. Co z tym - Zjednoczonym Państwem Voxlandu i Westlandu... jak rozumiem idea upadła, skoro Voxland jest teraz w FN, ale co z tym drugim terytorium? też jest w FN czy jest OBPP czy może coś tam jest innego?

2. Co z tymi "dwoma Suderlandami"? Ten klon na wyspie to jeszcze istnieje? I czy zmieniły się jakieś granice Suderlandu od ostatniej mapy podziału terytorialnego?

3. Co z terenami po oznaczonej na poprzedniej mapie podziału Brodrii... bo chyba jednak wskrzeszanie tego kraju wyraźnie padło?

4. Ktoś coś utworzył na Nordacie nowego, co przetrwało do chwili obecnej?
1. Całe Zjednoczone Państwo wchodzi w skład FN.
2. Z tego co wiem granice Suderlandu się nie zmieniły, a ten drugi Suderland na wyspie już nie funkcjonuje.
3. Brodria nie funkcjonuje, ale moim zdaniem można ich zostawić na mapie. Może po prostu jako "Brodrię", bez wchodzenia w zmieniające się szczegóły.
4. Chyba nie ma nic, co nadawałoby się już teraz na umieszczenie na mapie. Co chwilę coś powstaje i upada, ale umieszczanie tygodniowych państw mija się z celem.
Podrzuci ktoś link te mapki gdzie ktoś umieścił to "Zjednoczone Państwo" - nie mogę tego odnaleźć, a chodzi mi o ten teren na kontynencie by powiększyć FN.

Reszta OK, Brodria zostaje, ten drugi Suderland przerabiam na OBPP... no i nieco muszę zmienić kolorystykę niektórych krajów, bo przy niektórych zmianach zaczęły sąsiadować ze sobą zbyt podobne kolory.
[Obrazek: Zrzut-ekranu-2020-02-22-o-20-43-01.png]
Prosz.
Dziękuję... resztę już naniosłem, to postaram się jutro dokończyć i przedstawić na szczycie do akceptacji lub ewentualnych korekt.
[Obrazek: 3_23_02_20_8_21_04.png]

Proszę o sprawdzenie czy jeszcze nastąpiły jakieś zmiany?
Po co na mapie jest Wurstlandia?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości