Powiem jedno... szanuje opinie każdego kto cokolwiek pozytywnego dołożył do rozwoju tego kraju... szanuje wypowiadających się tutaj Andrzeja, Ametysta, Janka czy Joahima (i innych obywateli Naszego kraju, którzy się nie wypowiedzieli, bo może ich ten temat nie interesuje). Bo szanuję ich zdanie...
Ty Alijo/Aliju (czy jaką tam masz v-płeć) - jesteś tylko zwyczajnym trollem, który nic sensownego tutaj nigdy nie zrobił, a tylko zajmuje się durnym trollowaniem. O ile opinia wypowiadających się tutaj ludzi ma dla mnie ogromne znaczenie - to akurat wypociny czegoś takiego ja Ty kompletnie mnie nie interesują i nie mają najmniejszego znaczenia.
Oświadczam to jako osoba prywatna (żebyś trollu zaraz nie płakał, że Prezydent Ciebie prześladuje), obywatel tego kraju, któremu jest zależy na jego rozwoju - pomysł Piotra bardzo mi się podoba i zamierzam zrobić wszystko by mógł on swoją wizję i pomysł realizować. Zamierzam mu w tym pomóc, uczestniczyć w tym... i jak widzę nie jestem odosobniony, bo po wypowiedziach innych sądzę, że pomysł jest dobry. Ty i tak niczego tutaj nie robisz... poza pieprzeniem głupot i próbami wzniecania konfliktów. W stosunku do Twoich wypowiedzi najbardziej pasuje powiedzenie "
psy szczekają, a karawana idzie dalej". I tak też będzie...
Oczekiwałem opinii normalnych obywateli naszego kraju i się ich doczekałem... wyciągnąłem z nich odpowiednie wnioski.