• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Ja nigdy.

rzuca kamieniem, ale nie trafia
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Bzw. o A VHS można by napisać artykuł pt. "wędrówki ludów", tutaj 150k scholandczyków, tam 150k ulańczyków, 2137 statków kłin mery dwa oraz 1488 promów kosmicznych kolumbia.
Chcesz? Jak znajdę czas, to napiszę Tongue

A tak na poważnie to tego nie zrobię, bo nie widzę sensu.
http://forum.fnor.ct8.pl/viewtopic.php?f...878#p13878

Moje całe wyliczania trafiła cholera. Ile ludzi może mieszkać na wyspie wielkości Wyspy Bialeńskiej?
Skoro trafiła cholera, to populacja mogła się znacząco zmniejszyć.

Pół mikronauty.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Joahim-von-R napisał(a):Ile ludzi może mieszkać na wyspie wielkości Wyspy Bialeńskiej?
Na początku 2014 gdy zajmowaliśmy się sprawami ustaleń, map i obliczeń - liczba narracyjnej ludności została ustalona na 50 mln narracyjnych mieszkańców Wyspy Bialeńskiej. Potem gdy przyłączona została Anatolia to wstępnie ustalono, że na tym słabo zaludnionym terenie mieszka około 10 mln. Dalszych ustaleń nie było.
Maciej kiedyś wyliczał, ale należy włożyć to między bajki ze względu na totalny brak realizmu: https://bialenia.sarmacja.org/spolecznos...ight=Liczb
Dlatego trzeba to raz jeszcze rozpracować miejscowość po miejscowości. W Rzeszy już zacząłem przygotowania.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Główny wzrost liczby ludności widziałbym na Anatolii, ale też nie jakiś kosmiczny, bo to tylko 6 lat, za krótko na jakiś większy boom. Z migracją też nie przesadzajmy, bo z zewnątrz w większej ilości to tylko na wschodzie Anatolii lud z Nordaty w większej liczbie się osiedlił.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości