• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe kategorie postaci
I co, udało się naszej dzielnej KRI coś ruszyć w tym temacie?

Na razie Bajtuś wziął baretki do wrzucenia zamiast starych... Pewnie wszytko po kolei.
Te 'nalepki' są tutaj: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/ezgallery.php?cat=6
Bez problemu mogę wstawić za nie coś innego, jak ktoś przygotuje odpowiednie grafiki.
To nie do końca są te. Są podobne, ale np. font jest inny.

AndrzejSwarzewski napisał(a):Bez problemu mogę wstawić za nie coś innego, jak ktoś przygotuje odpowiednie grafiki.
To akurat żaden problem - ustalcie tylko ostatecznie jaki grupy i w jakich kolorach. Zrobię te grafiki.
No ja nadal popieram tą pierwszą wersję; jak Akrypa chce dalej mieć purpurę to Rzesza może być w innym kolorze (chociaż akurat purpura się najbardziej z Rzeszą kojarzy).
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jak Akrypa chce purpurę, to niech się przeprowadzi do Rzeszy xD

Moja propozycja:

Obywatel - granatowy
Prezydent Republiki Bialeńskiej - czerwony
Gabinet Prezydenta - czerwono-brązowy/rdzawy/cholera wie co to jest za kolor
Przewodniczący pro tempore - zielony
Żołnierz Sił Zbrojnych RB - ciemnozielony
Marszałek SZ RB - ciemnozielony
Policja - niebieski
Dostojnik Rzeszy (albo po prostu Rzesza Bialeńska - do ustalenia) - purpurowy
Dżamahirija Bialeńska (lub coś innego - do ustalenia) - sraczkowaty (ten kolor co ma teraz sędzia), pseudozłoty

Zamieńmy też Marszałka SZ na Dowódcę, bo jednak tak się to stanowisko chyba nazywa, a marszałek to stopień.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jeszcze zapomniałem o Radzie Republiki - tu proponuję ten sam kolor, co dla Gabinetu.

Nie wiem czy to tu, dlatego w razie czego można to przenieść gdzieś indziej, ale chciałbym prosić o nadanie rangi/dodanie do grupy; gość zagraniczny. Smile
/-/ Miguel Jorge de Catalan OSI
Presidente de la Generalidad
Príncipe de Scarlaña
Obispo de leópolis

[Obrazek: EZEzRt9.png]

[Obrazek: 1015.png] [Obrazek: KrkvHqy.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości