• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam
Witam wszystkich Bialeńczyków. 

Obecnie jestem, a przynajmniej jeszcze, obywatelem KD. Jednak patrząc na Bialenii jako jeden z sarmackich samorządów,  ale też rozmowę z  Panem Andrzejem Swarzewskim, warto spróbować odnaleźć się w tej części mikroświata  i być może zamieszkać w Bialenii. Na ten czas zapoznaje się trochę z obowiązującym prawodawstwem i być może złoże wniosek o obywatelstwo.

Pozdrawiam Jarek
Serdecznie witam w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza. Wink
Po zapoznaniu się z prawodawstwem, zachęcam też do rozejrzenia się po bialeńskich regionach (Rzesza i Dżamahirija) oraz zajrzenia na uniwersytet. W przypadku jakichkolwiek pytań, jestem do dyspozycji.
Ciof!

Zawsze miło jak ktoś nowy się pojawia. Zachęcam do zainteresowania się tym co by cie najbardziej ciekawiło. :3
Z swojej strony polecam serdecznie Siłi Zbrojne, Regiony, Liste Przebojów, Zielony Kościoł i Uniwersytet Bialeński. Dodatkowo zawsze warto śledzić to o czym Bialenowie plotkują w wieściach z zagranicy lub w wieściach z norddaty.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Dziękuję za pomoc w oprowadzeniu po zakątkach Bialenii. Po zapoznaniu się z nią pewnie coś wybiorę by móc funkcjonować, tym bardziej że w realu mam tydzień mojego długo wyczekiwanego urlopu. W pierwszej kolejności to znajdą jakieś swoje własne M a potem pracę.
Jeżeli chodzi o własne lokum to miasta Rzeszy, w tym nasza stolica - Wolnograd, zapewniają zameldowanym mieszkańcom lokum mieszkaniowe. Zapraszam do skorzystania z tej oferty. Poza tym po paru tygodniach stałej aktywności zazwyczaj dostaje się w Bialenii kawałek ziemi - lenno, którym można dowolnie rozporządzać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To chętnie skorzystam i zamieszkam w Wolnogradzie
Ja zachęcam oczywiście do zamieszkania w Bengazi zamiast Wolnogradzie ale to oczywiście od gust zależy co się woli, klimat feudalny czy arabsko-socjalistyczny.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości