• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
To powinno być w wieściach ekumenicznych.
Dlaczego? Mogę to sobie wrzucać gdzie chcę.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dlaczego Osteryjczyk strofuje mnie? Mam prawo wrzucać posty tam, gdzie chcę.

A, róbcie se jak chcecie.
Ukazał się numer 174 Przeglądu Politycznego. Jest również o Bialenii: https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/12068/0

Może w ogóle warto go kolportować na terytorium Republiki? Macie jakiś bialeński upload by publikować prasę z zagranicy?
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ja jakiś czas temu otworzyłem kiosk.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Beznadziejny kiosk. Nawet Świata Wędkarza nie majo. A w innych gazetkach nic o tych skurwysynach z BZW nie piszo, że nie zarybiajo, ino kradno!

https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...4190#84190

Ja to tylko tu zostawię.
Ametyst Faradobus

Dla leniwszysch których najbardziej zainteresują inwektywy zostawiam końcówkę:
"Stasiu, jesteś śliskim, dwulicowym bajokiem, który wejdzie w dupę każdemu rzymskiemu klesze, niezależnie czy prawdziwemu czy wirtualnemu. Nie szanuję cię i nie chcę mieć z tobą nic do czynienia i gorąco polecam, byś wypierdalał stąd w podskokach do Rotrii albo innego kraiku właściwego dla ludzi bez kręgosłupów i moralnych zasad. Jesteś małostkowym parafianinem o mentalności obwoźnego handlarza poradników i harlekinów dla znudzonych kur domowych. Cytując klasyka: Wal się na ryj szujo"

Dobrze, że w Bialenii od dawna nie padały takie stwierdzenia wobec innych obywateli.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

No bo Aleksandry już dawno nie ma.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości