• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komentarz Prezydent wobec wniosku w Rotrii
Ametyst wstawił na krzykopudełko:
http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2072

Jednak w związku, że chciałabym poważniej to skomentować przeniosę to tutaj. Nie wiem czy ktoś zauważył czy nie, ale staram się nie atakować Rotrii ani żadnej osoby z tamtąd bo zwyczajnie sprawy w ramach której pojawił się ostatni konflikt na linii RB - Rotria nie znam a i osoby które tam są aktywne niezawiniły mi niczym. Oczywiście nie odmawiam sobie od brania udziału w aktywności żartobliwej ale wydaje mi się, że nie znajdzie się od kiedy znowu aktywnie tu działam z mojej strony nic co by miało zamiar kogoś obrazić lub ktoś mógłby poczuć się urażony. Rotria wydaje mi się zbyt poważna ale to kwestia indywidualnych upodobań i nie mam aktualnie wrogiego stosunku do niej. Od jakiegoś czasu przeglądam forum Bizancjum i jest to fajny przykład jak Rotria może przyczynić się do aktywności i klimatu danej mikronacji.

Jeśli jej władzę zapragnął normalizacji stosunków i wzajemnego uznania nie widzę ku temu przeciwskazań. Mikronacje powinny się raczej wspierać, często nawet jeśli narracyjnie mamy do kogoś zły stosunek nie powinniśmy tracić z oczu tego, że po drugiej stronie są osoby które nie tylko zgodnie z nauczaniem pewnego personalisty i fenomenologa Karola Wojtyły mają swoją nienaruszalną godność ale tak jak i my próbują czerpać przejemność i szczęście z pobytu w v-świecie.

Dodam, że jak najbardziej zgadzam się, że mam wesołe usposobienie. ^^

Prezydent
Republiki Bialeńskiej
(-) Akrypa Ali Shariati
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Do ich narracji nic nie mam. Po prostu większa część łotryjskiego kolektywu rządzącego to chamy w białych kołnierzykach, ale również wierzę że w pewnym momencie tamtejsze elyty się ogarną i zejdą z tych Himalajów głupoty politycznej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2074
I tak oto zostałam Szlachetną Damą.
Mam nadzieje, że Alija nie wygodni mnie z domu.
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

Jakby wygoniła Cię z Pałacu Prezydenckiego, to byłby to zamach stanu.
A kiedy w końcu przeproszą?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Nigdy.
(-) Fiodor Anatoljewicz Godunow
> I tak oto zostałam Szlachetną Damą.

Sio z domu!!! I żebym cię więcej nie widziała!!!
Gdzie byłaś gdy trzeba było mnie bronić? :c

> Gdzie byłaś gdy trzeba było mnie bronić?

Przed czym?

Zresztą ostatnio jak najbardziej cię obroniłam. Przed przegraniem w wyborach prezydenckich z kukluxklannersem.
>Przed czym?

Choćby przed samotnością. Ostatnio rzadko bywasz. :c
Zanim zostałam towarzyszką prezydentką czekałam w sumie na twój powrót by coś ruszyć z DB. Zrobiłam opis jednej dzielnicy Bengazi, może w wolnym czasie ruszę z kolejnymi, ale nie będę cie zmuszać to takiej pracy, chyba, że chcesz być zmuszana oczywiście. ^^
Jako, że znów jesteś można otworzyć w końcu sesje LKD, może jutro albo pojutrze się tym zajmę ale jak masz trochę czasu sama też możesz. ^^

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości