• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Niestety...
My tu gadu gadu, a Sarmacja ma apetyt na Trizondal.
https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...44a#p84252
Niedługo przyjadą do mnie do Hirschbergu i zaczną się rządzić mówiąc, że ZSKHiW nie istnieje. Biedaimperializm jest naprawdę najgorszy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Zwłaszcza, że Trizondalczycy mówili, że wolą upaść niż oddać się Sarmacji (bo takie pomysły się pojawiały od dawna). Apeluję o odrobinę dobrego smaku.
Wszyscy to mówią u władzy w Sarmacji:

NIE MA W PLANACH ANEKSJI TRIZONDALU

To tylko pan Krzysztof ciągle upiera się, że powinny być na ten temat rozmowy, albo nawet powinno to nastąpić.

https://bartie.boards.net/thread/129/spo...bergu-iv20

Pamiętacie Augusta który umarł? Otóż jakimś cudem on wciąż żyje.
Matko Sternikowsko, ile reklam.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ja tam mam AdBlocka
(-) Aleksander Novak
[Obrazek: SR-WESTLAND.png][Obrazek: antipixel_zpviw.png]
Cytat:Zwłaszcza, że Trizondalczycy mówili, że wolą upaść niż oddać się Sarmacji (bo takie pomysły się pojawiały od dawna). Apeluję o odrobinę dobrego smaku.

Według mnie zrobiła się niepotrzebna "gównoburza", bo pomysł przyłączenia Trizondalu jest tylko pobożnym życzeniem jednego z obywateli.

Warto tutaj poczytać więcej w tej kwestii.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
W sumie jeżeli chce pielęgnować trizondalskość poza Trizondalem to mógłby zrobić coś takiego, jak kiedyś Robert Dąbski w Sclavinianie.
Ametyst Faradobus

Nie przesadzajmy z tą "gównoburzą". Reakcje są uzasadnionym szmerem opinii międzynarodowej która wyraża, że gdyby coś takiego się stało zostanie to przez nią potępione. Ale póki co nikt (a przynajmniej Bialenia) żadnymi oficjalnymi czy nawet mniej oficjalnymi drogami nie potępia władz Sarmacji właśnie z powodu, że nie dokonano lub bezpośrednio nikt w Księstwie nie zapowiedział takich kroków jakich się obawia wielu.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości