• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spis czynnych lotnisk mikroświata
Cytat:Właśnie o to mi chodzi: aby znaleźć nie tyle linki do mikronacji co do konkretnych lotnisk. Będzie to fajnie narracyjnie spójne.

Bardzo proszę: http://mple.sarmacja.org/; największe lotnisko na terytorium Konsulatu Sclavinii.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Stworzyłem wątek narracyjno-informacyjny lotniska w Wolnogradzie. Staram się, aby były tam na bieżąco umieszczane informacje o połączeniach oferowanych przez różne linie lotnicze, ale jeżeli coś pominę to proszę dawać znać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No to: https://forum.leocja.org/viewforum.php?f=22 (Leocja), http://vonthorn.sarmacja.org/galeria/arc...index.html (Grodzisk).
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
W Magnifikacie funkcjonuje Międzynarodowy Port Lotniczy Mariuszowo-Adamowo. Chcielibyśmy podłączyć się do międzynarodowych lotów. Aktualnie nasze lotnisko otrzymało lekkie odświeżenie wyglądu (machnąłem ładniejszy obrazek xD), a pracuję też nad mapą. Jesteśmy też zainteresowani rozmowami z przedstawicielami Kompanii Faradobusów w sprawie uruchomienia ich usług na naszym lotnisku.
Minister Spraw Wewnętrznych LRM

[Obrazek: ZX0XNrh.png]
Bardzo chętnie uruchomię takie loty. Niedługo odwiedzę Was w celu doprecyzowania szczegółów. Jakie kierunki najbardziej interesowałyby Wasz rynek konsumencki?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Początkowo chcielibyśmy otworzyć się na największe porty lotnicze z tymi państwami, które Pańska kompania obsługuje, serdecznie zapraszam do Mariuszowa do mojego biura gdzie będziemy mogli ustalić szczegóły.
Minister Spraw Wewnętrznych LRM

[Obrazek: ZX0XNrh.png]
Dzięki, lecę!
Ametyst Faradobus

W Dreamlandzie rozkręciłem ciekawą dyskusję na temat v-ruchu lotniczego. Myślę, że warto do niej dołączyć.
Ametyst Faradobus

Warte udziału... szczególnie, że jesteśmy prekursorami systematyki oznaczeń lotnisk i numerów rejestracyjnych samolotów. Ale to niestety dopiero od niedzieli będę miał możliwość, po powrocie z urlopu.
Mamy w BBK zrobioną mapę lądów Mikroświata... można by na nią nanieść znane i zidentyfikowane porty lotnicze. Mapa jest odpowiednio wyskalowana... to i możemy obliczyć długości dróg lotniczych oraz dopasować do nich odpowiednie maszyny do połączeń lotniczych lub międzylądowania.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości