• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prośba o wstawiennictwo
Proszę władze Republiki Bialeńskiej, w szczególności Panią Prezydent Akrypę Ali Shariati o wstawienie się za mną u władz Monarchii Austro - Węgierskiej o wypuszczenie mnie z więzienia oraz o przekazanie Kościołowi Osteryjskiemu na Wygnaniu relikwii św. Piusa Marii Facibeni. Do prośby dołącza się cały Kościół Osteryjski na Wygnaniu, mieszkańcy Wicehrabstwa Babilonu oraz diaspora osteryjska w Republice Bialeńskiej. Postaram się odwdzięczyć Republice, władzom i Pani Prezydent, jak tylko będę w stanie.
Obiecuje, że rząd Bialenii zrobi co może by chronić swojego obywatela. Rozpoczełam już rozmowę na ten temat z Ministrem. Działanie niedługo się rozpocznie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Jeżeli chodzi o uwięzienie to MSZ może zaoferować interwencję konsularną, ale prosiłbym o przedstawienie sprawy wraz z dokumentacją.

Relikwiami władze świeckiej Republiki się nie zajmują.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=34&t=445
No to tym bardziej nie widzę sensu w popieraniu kradzieży jakiegoś truchła. Możemy natomiast wydobyć z lochu Władykę jako naszego obywatela, ale władze MAW mogą zażądać przeprosin.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jeśli zażądają przeprosin ode mnie, to oczywiście z chęcią ich udzielę. Zaś co do ciała to nie truchło, ale relikwie.
No jak się komuś umarło to jest truchłem. Widziałem na przykład na własne oczy truchło Eufrozyny Połockiej, a ona była świętą, i to jet absolutnie typowy trup (tyle, że w złotej trumnie).
Ametyst Faradobus

Bywają też nietypowe trupy, np. niektóre nie ulegają rozkładowi, a inne wydzielają z siebie różne rzeczy
A co wydzielił z siebie trup Facibeniego?

Nie zdążyłem sprawdzić.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości