07-05-2020 12:56
Ja na karcie do głosowania dopiszę opcję "Andrzej Swarzewski". Myślę, że gdybyśmy wszyscy tak postąpili, to Andrzej mógłby z powodzeniem wyprzedzić kandydatkę KO.
|
Putin- wprowadź wojsko?
|
|
07-05-2020 12:56
Ja na karcie do głosowania dopiszę opcję "Andrzej Swarzewski". Myślę, że gdybyśmy wszyscy tak postąpili, to Andrzej mógłby z powodzeniem wyprzedzić kandydatkę KO.
07-05-2020 12:59
I co z tego, skoro i tak wygra Andrzej Sebastian?
09-05-2020 06:50
Ah ten cały Tramwajno, to taki wybitny mąż stanu. Tylko chyba nie przewidział, że Braun przejmie ten jego strajk. Obawiam się, że pan Paweł zaprzedał się opozycji totalnej, bo nagle Gazeta Wyborcza i TVN zaczęły piać z zachwytu jego osobą. Zapowiada nam się kolejny jednorazowy polityk.
09-05-2020 09:33
Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego strajkujący przedsiębiorcy nie wyjaśnili Pawła Tołajno i go nie oddelegowali poza protest. Przecież to troll i zadymiarz zwyczajny. W ogóle ten protest mam wrażenie, że został przejęty przez opozycję totalną w krótkim czasie. Natomiast co do samego Brauna - koleś też odleciał odkąd został (p)osłem. Słuchając jego wypowiedzi można odnieść wrażenie, że został Sułtanem Szuriaru i szybko przebił Lechitów, wariata w furażerce Jabłonowa czy Pastora z lubelskiego bunkra. Nie ma to jak zacząć przemówienie od "Szczęść Boże", a chwilę później mówić o wieszaniu Ministra Zdrowia xD
09-05-2020 11:26
Braun odleciał już dawno. Tu macie dobrą analizę jego umysłu: https://krytykapolityczna.pl/kraj/grzego...witkowski/
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
09-05-2020 11:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2020 11:32 przez Feliks Spirkin.)
Ja to nadal uważam, że p. Kaczyński jest najbardziej inteligentną osobą na polskiej scenie politycznej. Wyciągnął wnioski z tego jak pierwszy raz rządzili i teraz rozgrywa to wszystko po mistrzowsku. xD Oczywiście nie oceniam tutaj jego działań, a jedynie skuteczność w realizowaniu swoich pomysłów.
09-05-2020 11:39
Krytyka polityczna może być nieobiektywna w ocenie Brauna z racji tego do sympatyków jakiej partii/ideologii jest kierowana. Ja jako osoba "prawicowa" (w cudzysłowie, ponieważ nie uważam tego podziału za właściwy, ale to już temat na inną dyskusję chyba) tak samo jak Braun mogę powiedzieć, że ten człowiek zwyczajnie kompromituje tzw. prawicę swoimi wysrywami i tworzonymi na prędko dziesiątkami teorii spiskowych z dupy, w które prawdopodobnie sam nie wierzy. Myślę, że Braun jest świadom jaki typ wyborców jak i słuchaczy zrzesza, w związku z tym prawdopodobnie celowo tworzy mnóstwo szuriackiego contentu.
09-05-2020 11:45
Ja też nie jestem jakimś fanatykiem Krypola, ale uważam że ta analiza jest akurat całkiem dogłębna i daje częściową odpowiedź na pytanie o jego szurię.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
09-05-2020 13:44
> bo nagle Gazeta Wyborcza i TVN zaczęły piać z zachwytu jego osobą
To akurat dowodzi tylko degeneracji umysłowej liberałów, że wystarczy, aby być 1. Anty-PiS 2. PSZECIEMBIORCY!!!! żeby libki zaczęły się spuszczać nad bandą totalnej szurii i januszerii. *sniff* *sniff* Czujecie to? To zapach czystej ideologii.
09-05-2020 13:54
To co pisze Alija to nie tylko dotyczy liberałów związanych z GazWybem czy TVN. Patrząc na Konfederacje to tam też wystarczy powiedzieć coś antyPiS i o przedsiębiorcach, a już jest się bożyszczem całej tej prawackiej hołoty.
|