• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Putin- wprowadź wojsko?
"Mainstreamowa część" polskich środowisk narodowych od masymalnie czasu sojuszu w Korwinem i tym podobnymi stała się miejscem kultu wolnego rynku. Widać jest to bardziej opłacalne niż Zmianowanie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

A no, Krzysztof B. i Robert W. sprzedali Ruch Narodowy wzamian za stołki w parlamencie. No cóż... Jeden ma rodzinę, drugi ją założył, trzeba na chleb zarobić. Bardziej mnie śmieszy to, że zwolennicy Ruchu Narodowego to kupili. Inni wielki narodowiec Robert Bąkiewicz i jego zaczesany przydupas Kalinowski otworzyli biznes w postaci Mediów Narodowych, a teraz planują sprzedawać maseczki z logo #stop447. Obecnie nacjonalizm można uświadczyć jedynie wśród szturmowców, którzy stanowią margines i są okrzykiwani agentami Rzeszy bo są strasserystami.
> bo są strasserystami.

<3

Skoro mowa o szturmowcach, to niedaleko jest sztorm 68, piosenka z dedykacją dla Feliksa bo ostatnio mi wspominał, że lubi. Akurat ta bo nieironicznie nawet lubie, choćby przez śmieszość faktu, że RAF pewnie wcale nie byłby dumny z pochwały od tej strony.
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

Sztorm 68 to zasługuje na osobny wątek w szpitalu.  Cool  Jakby nie patrzeć twórczość tego zespołu towarzyszy nam w Bialenii odkąd pamiętam.
Jakby jakiś Bialeńczyk chciał się pośmiać z protestu przedsiębiorców to podsyłam ten krótki filmik Big Grin
https://youtu.be/8PznRpZ2xjY
Przecież każdy wie, że koronawirus został rozpylony przez całe białe i nieoznakowane samoloty za pomocą chemtrails, a dzięki 5G jest on aktywowany w naszych organizmach.
> Jakby jakiś Bialeńczyk chciał się pośmiać z protestu przedsiębiorców to podsyłam ten krótki filmik

„Pójdźmy ten gniew wyrzucić do lasu”

A przy okazji także trzy worki ze śmieciami, stare opony od Passata i tapczan po dziadku.
To każdy musi zobaczyć
https://youtu.be/2HwCQad7NyU
W Suderlandzie były maszty 5G i upadł.
W Bialenii omineliśmy ten problem przez rewolucyjną metodę Wielkiego Skoku od razu do 7G.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości