• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Mam pytanie do Towarzyszki Āliji. Czy w dalszym ciągu jedyny legalny rząd Sarmacji przebywa na uchodźstwie w Wandystanie? Tak z ciekawości, to o co wtedy chodziło? Kiedyś mi chyba Torkan to tłumaczył, ale pamięć bywa zawodna.  Wink Z cyklu, kroniki mikroświata...
> Czy w dalszym ciągu jedyny legalny rząd Sarmacji przebywa na uchodźstwie w Wandystanie? Tak z ciekawości, to o co wtedy chodziło?

Haha, miałam kiedyś pomysł powołania „legalnego rządu Księstwa Sarmacji na uchodźstwie” w Wandystanie jak jeszcze byłam prezydentką, ale w końcu uznałam, że to za bardzo nie ma sensu i nawet publicznie tego nie zaproponowałam. Więc nie, nie przebywa aktualnie.
>jak jeszcze byłam prezydentką.

Ja w Wandystanie się czuje jak w Dreamlandzie. Boję się posta choć napisać. Choć obie mikronacje wzbudzają u mnie pozytywne odczucia same w sobie.
Jak byłaś Prezydentką to nie było takiego problemu bo zawsze można byłoby w przypadku problemu schować się za wami. A teraz?
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Może to dlatego w Wandystanie ostatnio generalnie mało postów się pisze...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> Może to dlatego w Wandystanie ostatnio generalnie mało postów się pisze...

Bo wszyscy się boją, d’uh.
Jakby tak spojrzeć na leocki ISM to w większości mikroświata w tym miesiącu mało się pisze Sad
Była okazja w marcu i kwietniu bić rekordy to nie wykorzystaliśmy tego. I mówię to w kontekście całego mikroświata. Lepszej okazji niż koronawirus już chyba mieć nie będziemy, by coś drgnęło w aktywności. Takie moje zdanie.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
O tym, jaką okazją do aktywności był koronawirus napisałem tutaj - http://suderland.ct8.pl/showthread.php?t...9#pid26999 W skrócie - jestem sceptycznie nastawiony do określenia sytuacji z realowej jako sprzyjającej do aktywności. Tu problem leży w tym, że mikronacyjny content się wyczerpał (według mnie).
Bardzo ciekawy temat, który chyba skusi mnie w niedalekiej przyszłości odwiedzić (rejestrując się) Suderland. Mimo to jednak mam trochę inne zdanie na ten temat ale może i warto ten wątek zostawić na dyskusję w granicach Suderlandu. Pozdrawiam!
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
> Tu problem leży w tym, że mikronacyjny content się wyczerpał (według mnie).

Za 5 miesięcy, mikroświat składał się będzie jedynie ze mnie i Akrypy wymieniających listy miłosne.

(tró story)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości