• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Mikronaucić każdy może, "dupczyć" niekoniecznie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Przykra wiadomość z Rotrii: umarł (a nie v-umarł) Andream von Salza. Mikronautów jest na tyle niewielu, ze każda śmierć rezonuje dość donośnym echem.

http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2130

Bardzo smutna wiadomość. Najszczersze kondolencje dla wszystkich Rotryjczyków i przyjaciół kardynała von Salzy.
> Przykra wiadomość z Rotrii: umarł (a nie v-umarł) Andream von Salza.

Biorąc pod uwagę to, jak wiadomość została sformułowana oraz pokłady nekrofetyszyzmu w mikroświecie, mam pewne podejrzenia, że to kolejny przykład fejkowania realnej śmierci w mikroświecie dla uzyskania sympatii.
Nie sądzę, tym bardziej, ze jakiś czas temu była informacja o hospitalizacji ś.p. AvS. Mikronauci lubią często oszukiwać siebie i innych, ale mimo wazystko wątpię, by ktoś robił to w takich kwestiach.

Bardzo przykra wiadomość. Moje najszczersze kondolencje.
Chyba nie fejk, bo od dawna wspominano o jego chorobie realowej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Całkiem sensowne to orędzie Aurelia tak w ogóle.

Ja się rzecz jasna dołączam do kondolencji chociaż nieboszczyka nie znałem. Ale smutno tak czy inaczej. Zresztą to chyba drugi taki przypadek w mikronacjach.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Że ktoś umarł realnie?
Tak, już zapomniałem o kogo chodziło.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości