26-06-2020 08:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2020 09:17 przez Guedes de Lima.)
Zadałem tylko proste pytanie z czystej ciekawości, gdyż interesuje mnie lista aktywnych mikronacji.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Oczywiście, przecież nigdzie nie napisałem, że ISM może mieć jakikolwiek wpływ na aktywność danej mikronacji.
Niemniej jednak jest to narzędzie funkcjonalne i śledzę dzienne wyniki aktywnych mikronacji. Stąd też osobiście uważam, że szkoda iż w tej grupie nie ma Bialenii - w końcu to jedna z najaktywniejszych v-nacji w PL mikroświecie.
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Tak, tak - ja też tylko w ramach doprecyzowania. ISM nie ma wpływu na aktywność ale ułatwia osobom śledzącym aktywność mikroświata podgląd, o.