• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Ja Poproszę.
Wie ktoś może dlaczego bez zalogowania się forum nie jest widoczne? Kilka osób zgłaszało mi ten problem i nie mogę go rozwiązać z panelu admina, może jestem za głupi.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Napisałem w tej sprawie już do Bajtusia.
Bajtuś się nie odzywa... pewnie realioza, ale chyba już widzę co jest nie tak.

Edycja >>> Naprawione.
Czy my mamy jakieś ograniczenia jeśli chodzi o rozmiary postów? Próbuję wrzucić nową wersję rejestru, ale nie mogę jej opublikować, bo fakt faktem jest cholernie długa i ma mnóstwo obrazków (w postaci miniaturek orderów).
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Nie wiem... kiedyś było ograniczenie ilości obrazków i linków do obrazków, ale Bajtuś już dawno to skasował... no albo powiększył na tyle, że nie trafiłem na ograniczenie.

W panelu admina: długość postów jest nielimitowana, ilość obrazków jest nielimitowana. Ograniczenie jest tylko do 1 pliku video. Może coś nie dział jak trzeba - w każdym razie jak długie posty i zawierające sporo grafik  - po prostu rozbijam na 2-3 posty.
Proszę o dodanie Iwana oraz Aleksandry do grupy obywateli.
Ametyst Faradobus

Załatwione.
Prosiłbym o utworzenie poddziałów w dziale RR: "Kancelaria" oraz "Sala Obrad". Jeśli znowelizujemy Konstytucję nie będzie już kadencji RR, więc te stare wątki z I i II kadencji mogą sobie zostać w swoich poddziałach, ale to, co jest teraz i co będzie w przyszłości niech trafia do nowych poddziałów.

Załatwię to za jakieś 2-3 godziny, bo teraz jestem poza domem, a z telefonu nie chcę grzebać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości