06-09-2020 13:31
Przyjeliśmy wasze zaproszenie od Tomasza von Lisendorff i Ronona Dexa. Co do form współpracy, gościnności i aktualnej sytuacji NUPIA musimy się naradzić. Fizycznie już tu jesteśmy.
|
Meeting
|
|
06-09-2020 13:31
Przyjeliśmy wasze zaproszenie od Tomasza von Lisendorff i Ronona Dexa. Co do form współpracy, gościnności i aktualnej sytuacji NUPIA musimy się naradzić. Fizycznie już tu jesteśmy.
06-09-2020 13:35
Jako Minister do Spraw Zagranicznych Republiki witam Was na bialeńskiej ziemi. Mam nadzieję, że okaże się dla Was przyjazną przystanią.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
06-09-2020 13:45
Jako Dowódca Sił Zbrojnych oraz Minister Spraw Wewnętrznych również serdecznie witam Naszych Przyjaciół i Sojuszników na bialeńskiej ziemi.
06-09-2020 13:51
Dzień Ziobry. Miło Was współgościć. Myślę, że jeśli chodzi o formę współpracy, to będzie zależna głównie od NUPIA, bo Bialeńczycy nie mają w tym względzie specjalnych preferencji. Wolicie przeczekać jak Suderland? Proszę bardzo. Będziecie chcieli bardziej się zintegrować? Myślę, że nie będzie z tym problemu.
06-09-2020 14:13
Witam serdecznie w Bialenii.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski Grand Lisendorff Admirał MW SZ RB Prezes BZS Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
06-09-2020 15:59
Jako jedynie turystka również witam!
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
07-09-2020 08:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2020 08:40 przez Apache Uga-naki.)
Ze swojej Apaczowej strony również pragnę przywitać się z Bialeńczykami. Dziękujemy Wam za Waszą gościnność, Wy możecie na nas również liczyć w przyszłości.
Pozdrawiam!
07-09-2020 08:54
Kochamy vas i pomagamy vam.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
07-09-2020 09:18
Niebywałe !!! To naprawdę Wy ! NUPIA reprezentowana przez niezapomnianego Apache Uganaki oraz Pela Nandera twórcę legendarnej mapy. Starsi koledzy nieraz opowiadali to i owo, lecz nie sądziłem, że kiedykolwiek będę miał zaszczyt poznać osobiście. Znakomite uczucie, porównywalne jedynie z tym co czuł Fox Molder zwiedzając "Archiwum X". Niech moc będzie z Wami.
07-09-2020 14:08
Tak, tak we własnych osobistościach.
Ale też nie zakończaliśmy działalności także w różnych miejscach można nas znaleźć. Wszystko pozostaje niezwykłe.
|