• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
To jest cały Grutin.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Cały czas jestem cały. Nikt jeszcze mnie nie poćwiartował. Smile
Дмитрий Сергеевич Медведов

W Dreamlandzie pojawił się ciekawy wątek orbitujący wokół tematu wstąpienia do UNP: https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...6963#86963

Zachowania RCA nie będę szerzej komentował, bo jest po prostu żałosne i dobrze podsumowuje wieloletnią działalność tego człowieka w mirkoświcie (szkodliwą dla tego mirkoświata). Zwracam tylko uwagę na skutki dowolnej interpretacji przepisów (często wręcz zakrawającej o wykładnię antylegalną) dokonywanej przez różnorakie organy państwa. Ja nie jestem przesadnym legalistą mirkonacyjnym, o czym dobrze wiecie, bo prawo ma przede wszystkim służyć v-społeczności. Niemniej, są pewne granice, a tu mamy do czynienia z "róbcochciejstwem" i de facto manipulacją głosowaniem w celu załatwiania jakichś partykularnych interesów, w tym być może własnych.

> Niemniej, są pewne granice, a tu mamy do czynienia z "róbcochciejstwem" i de facto manipulacją głosowaniem w celu załatwiania jakichś partykularnych interesów, w tym być może własnych.

Pokaż mi na tym misiu, gdzie ta Unia Państw cię dotknęła.
Sarmacja was tak nie wyruchała jak wyrucha was Unia.

Cytat:Sarmacja was tak nie wyruchała jak wyrucha was Unia.

To nie Sarmacja was wyruchała, tylko ludzie którzy wówczas byli w Sarmacji, a obecnie są w tej "Unii". :>
Od samego początku było wiadome, że za Unią stoi klika najbardziej wpływowych ludzi, a cała reszta która tam poszła to ich pobratymcy.
Ale nie mówimy o ruchaniu nas przed Sarmację tylko tych tamtych.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Śmietanka sarmacka przeniosła się w inne miejsce? Wink
[Obrazek: FlYScNM.png]
Ja tam cały czas uważam, że to szansa na odbudowę sarmackiej tożsamości, która w ostatnich latach została pochłonięta przez teutońskie, baridajskie, sclavińskie, hasselandzkie i wandejskie prądy kulturowe.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cytat:Śmietanka sarmacka przeniosła się w inne miejsce? Wink

Raczej sclavińsko-baridajsko-cośtam, tak jak Ametyst powiedział.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości