• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
A jak to chcecie zrobić? Jakieś zasady czy każdy robi co chce?

BTW to te wasze terytoria nachodzą na Nordatę Suderlandzką. Będziecie gadać czy walczyć?
Nie wiem, zobaczymy kto będzie miał większe poparcie. Na razie widzę, że Ronon ma wspierać Grutina...
[Obrazek: FlYScNM.png]
Póki co prezydentem Bialenii jestem ja i mój rząd nie zamierza wspierać żadnej ze stron. Nie nam się do tego mieszać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To są słowa odpowiedniej osoby na odpowiednim miejscu.
Jako, że dalej jestem przywódcą Suderlandu (do momentu zebrania się Okrągłego Stołu) deklaruję, że Suderland w razie potrzeby wesprze stronnictwo Grutina.
O, w końcu szykuje się wojna domowa jak w dawnej Kugarii XD.
Będzie ciężko ale nikt nie mówił, że będzie łatwo
Piotr Pawłowicz napisał(a):Na razie widzę, że Ronon ma wspierać Grutina...
A kto tak twierdzi? Jak na razie jedyne rozmowy, które ze mną prowadzono w temacie Brodrii dotyczyły:

- Pomocy w obsłudze poprzedniego forum, bo były źle skonfigurowane ustawienia w panelu administracyjnym i administrator nie mógł sobie sam poradzić, po prostu pomogłem z tymi ustawieniami, co jest już bez znaczenia bo macie obecnie inne forum.

- Kwestii całkowicie handlowych, które dotyczyły ewentualnego kontraktu z moim firmami zbrojeniowymi na dostawy sprzętu dla armii brodryjskiej, a niejako przy okazji wynikła kwestia znaku rozpoznawczego, bo jest on malowany na samolotach.

Nie jestem obywatelem Brodrii i nie zamierzam nim zostać, tak więc Wasze spory o władzę raczej mnie nie dotyczą.
http://kugaria.cba.pl/

Jakiś Awar próbował odbudować Kugarię. Wprawdzie już chyba mu się znudziło, ale w ramach ciekawostki podrzucam.
Bo samemu ciężko prowadzić wirtualne państwo (tak jak mi Monderię).

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości