• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Jeśli ci sami Brodryjczycy to... według mnie oznacza że cofnęli tobie mandat do sprawowania władzy i dali go Grutinowi. Oczywiście to tylko moja prywatna opinia.
Oczywiście, że nie cofnęli, ponieważ nie przeprowadzono nowych wyborów. Dopiero po wybraniu nowego prezydenta zgodnie z procedurą przewidzianą w konstytucji z 22 lipca cokolwiek będzie mogło się zmienić.
> Ależ to jest właśnie BAZA pod znaczek

Ach. Zrozumiałam to raczej jako baza znaczków i byłam mocno skonfundowana, dlaczego link prowadzi pod jakiśtam generator obrazków.
Ostatnie wybory prezydenckie były w Brodrii 8 listopada... Tutaj nawet była informacja.
Дмитрий Сергеевич Медведов

Iwan Pietrow napisał(a):Oczywiście, że nie cofnęli, ponieważ nie przeprowadzono nowych wyborów. Dopiero po wybraniu nowego prezydenta zgodnie z procedurą przewidzianą w konstytucji z 22 lipca cokolwiek będzie mogło się zmienić.
Sytuacja, jako żywo przypomina taką z nieistniejącego reala, gdzie pewien klub towarzyski rezydując w "Lądku" przez prawie pół wieku uważał się za "rząd", bo wg nich na mocy dawno "zdechłej" konstytucji tylko oni byli ci "legalni". Bynajmniej im nie przeszkadzało, że reszta świata uważała inaczej, że życie toczyło się dalej bez ich udziału, ale oni namiętnie się tytułowali, awansowali, odznaczali i mianowali na stołki... których nie było lub mieli je inni, uznawani przez świat.

Big Grin

Sytuacja nawet ciekawa... w każdym razie pole do narracji jest.
>Oczywiście, że nie cofnęli, ponieważ nie przeprowadzono nowych wyborów. Dopiero po wybraniu nowego prezydenta zgodnie z procedurą przewidzianą w konstytucji z 22 lipca cokolwiek będzie mogło się zmienić.

Twierdzisz że to były te same osoby. Więc one po prostu stwierdziły że nie chcą już abyś rządził i dlatego poszły za Grutinem. Proste?
Ostatnie wybory prezydenckie były w Brodrii 8 listopada... Tutaj nawet była informacja.

Nielegalne wybory.

Rononie, tutaj jednak jest pewna różnica, ponieważ po pierwsze konstytucja z 22 lipca nie jest „zdechła” - ona wciąż obowiązuje, a po drugie Grutinowi za miesiąc się znudzi/pokłóci się/wybierz inną dowolną odpowiedź i cały ten jego projekt zdechnie.

Tylko ja, rezydując w Anatolii Brodryjskiej u boku bialeńskich władz, zapewniam ciągłość istnienia Brodrii i brodryjskości (od jakiegoś czasu w mniejszej skali co prawda, ale być może w przyszłości się to zmieni).

> Twierdzisz że to były te same osoby. Więc one po prostu stwierdziły że nie chcą już abyś rządził i dlatego poszły za Grutinem. Proste?

Niestety to nie jest takie proste, a przyczynę podałem wyżej.
Typowa Brodria: 25000 ośrodków władzy, każdy jest ,,legalny", a tak serio to pewnie żaden nie ma ciągłości prawnej z tą pierwszą Brodrią XDDDDDDDDDDDDDDD.
Po co komentujesz coś czego nie wiesz i robisz z siebie idiotę?

Tak się składa, że Brodria, którą ja reprezentuję bierze swoje legalne początki od pierwszej Brodrii.
>Po co komentujesz coś czego nie wiesz i robisz z siebie idiotę?

Bo mogę, a ty nie możesz mi zabronić.

>Tak się składa, że Brodria, którą ja reprezentuję bierze swoje legalne początki od pierwszej Brodrii.

Jak się nad tym zastanowiłem to mi w sumie wyszło że rzeczywiście. Chociaż zgubiłem się gdzieś w momencie twojej umowy z AIDS i założyłem, że to ty wtedy byłeś Carem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości