• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Oświadczenia Prezydenta Republiki Brodrii
> Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś wiedział, że mówiłem o działaniach poszczególnych osób, o których mowa w oświadczeniu i komentarzach do niego, a nie ogółu.

Tak, AIDS rozpoczęła wojnę. Bialenia Cie wskrzesiła i zrobiła jeszcze wojnę z Tobą... Gdyby nie to, to nawet nie wiedziałbyś o naszym kraju, także nie rozumiem Twojego udzielania się w sprawie kraju, w którym to naród wybrał swoich przedstawicieli. No ale co Ty możesz rozumieć o wyborze skoro Twoje Carstwo zaczęło pustoszeć, tak cudownie rządziłeś, no ale cóż nie będzie Ci zajmował czasu jakiś Pawłow, którego zawsze miałeś w dupie i uważałeś za kogoś kogo można pomiatać na każdym kroku. Miłego wieczoru.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Nigdy nie rozumiałem i wciąż nie rozumiem twoich wywodów...

@Już niedługo i wasza grutinobrodria ponownie upadnie. Wtedy nie będę musiał sobie wami zawracać głowy.
> 3 grudnia 1936 r.

Sory, przedawniło się!

> Tylko przez niego Brodria jest skłócona.

Nie bądźcie tacy skromni, towarzyszu.

> a Andrzej Swarzewski to Wielki Mąż Stanu

A także Wielki Mąż Aleksa… a nie, czekaj, już nie.

> Miło, że ujawnił treść waszych prywatnych rozmów

Nudesy przesyłne były?

…nie, nie nudesy AIDS. Na cycki to ja mogę się popatrzeć w lustrze. Pytam się o nudesy Andrzeja.
> Sory, przedawniło się!

Jeżeli cierpisz na dalekowzroczność, to na uszko Ci podpowiem, że po prawej stronie, w nawiasie, masz dodatkowy rok.
Iwan. Jesteś niezrównoważonym psychicznie wrzodem na ciele brodryjskiego organizmu.
Дмитрий Сергеевич Медведов

Dziękuję. Też Cię kocham.
Nie dodałeś, że Andrzej Swarzewski to znany w całym mikroświecie lolicon.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Andrzej Swarzewski, jeśli mamy mu wystawić laurkę i aktualny v-biogram, to były (na własne życzenie) bialeński oligarcha a obecnie zwykły troll i szkodnik, który kreuje się na wielkiego męża stanu i erudytę, podczas gdy obecnie jest co najwyżej troglodytą. W dodatku takim, który niemal wszystkie swoje wysiłki (najpierw w Winkulii a teraz w Brodrii) koncentruje na nieudolnych próbach zaszkodzenia Republice Bialeńskiej. Jeśli ktoś w ogóle zasłużył na nowy status persona non grata, to właśnie on, ale nawet jemu najpewniej nie zostanie nadany. Bowiem zawsze chętnie obejrzymy występ jego jednoosobowego cyrku w Wolnogradzie.

Coś mnie minęło? Na zakupach byłem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> W dodatku takim, który niemal wszystkie swoje wysiłki (najpierw w Winkulii a teraz w Brodrii) koncentruje na nieudolnych próbach zaszkodzenia Republice Bialeńskiej.

Za dużo nam nie naszkodził chyba, skoro nadal istniejemy?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości