• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycje znaczków do emisji
Jak wejdziesz do stempla to możesz pobrać hasło jednorazowe i z jego pomocą zalogować się do PZW ŚZF.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dziękuję za rady - teraz tylko muszę poczekać na Ronona ;)

A może by tak seria ''prezydencka'' znaczków? Tongue
Tak w ogóle... to czy znaczki nie zrobiły się odrobinę za duże? Jakby matryca została powiększona o 33%, co wnoszę po zwiększonym ząbkowaniu.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Co do prezydenckiej to jest w planie. Mogę nawet jutro przedstawić pomysł w osobnym wątku.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

To skandal, że jeszcze nikt nie zaproponował znaczka z moim wizerunkiem. Żądam, aby znaczek był gotowy na wczoraj.
Ja również oczekuję... haha
Cytat:Tak w ogóle... to czy znaczki nie zrobiły się odrobinę za duże? Jakby matryca została powiększona o 33%, co wnoszę po zwiększonym ząbkowaniu.

Na pewno nie jest to standardowy rozmiar (czyli bodajże 26x34), bo chciałem żeby te znaczki były większe i bardziej czytelne (zwłaszcza Wolnograd). Niemniej matryca z pewnością nie była rozciągana, czy w jakiś sposób modyfikowana. Jedynie wrzucając tu na forum znaczek został przeskalowany, ponieważ oryginalny plik jest dużej rozdzielczości a nasze forum „z defaultu” pokazuje oryginalny rozmiar.

Przecież każdy lennik może zaproponować znaczek ze swoją mordą.
Ametyst Faradobus

Oczywiście — dlatego generator matrycy umożliwia ustawianie własnych parametrów. Coś się jednak zadziało po drodze — dopasowałem więc rozmiar znaczków tak, aby ząbki do siebie pasowały:

[Obrazek: 39149a097ca2695c4811df9d551b8540.png]
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości