• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Ok, dziękuję. Przy okazji: prosiłbym też o zaległy poddział w BU: "Orzeczenia Rady Republiki".

Zrobione. Poprzenosisz dotychczasowe z głównego?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dziękuję, tak.

Dostałem pytanie od ludzi, którzy nie śledzą forum na bieżąco: czy dałoby się zrobić tak, aby z boku pojawiały się świeże wątki, a nie ostatnie posty? Ewentualnie aby tych postów było więcej.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Fakt... aktywne tematy byłyby lepsze niż ostatnie posty. W sumie od początku miesiąca napisano już prawie 800 postów, co daje jakieś 46 dziennie, coraz łatwiej coś przeoczyć (np. tak jak ostatnio głosowanie w Sejmie Rzeszy).
Zwłaszcza, że nie wszyscy śledzą wszystko tak jak my.
Ametyst Faradobus

Ja to w sejmie Rzeszy nie głosuję, bo ciągle nie pamietam ile mam tych folwarków a już nie wiem gdzie to sprawdzać. Choć w sumie to i tak bez znaczenia, bo u nas prawdziwa demokracja - wszyscy głosują za.

PS przy okazji przypominam się z tymi poddziałami w RR.

Co ja tam miałem utworzyć? Zaraz to załatwię.
Ametyst Faradobus

Ponoć bobrazki niektórym nie działają.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobus napisał(a):Ponoć bobrazki niektórym nie działają.
Bo jeden link nie działa... skopiuj go sobie ręcznie do przeglądarki (wszedłem przez edycje posta) i wyskakuje błąd. Nie wiem przez co hostujesz, ale jest do niczego, a chyba też dajesz linki bezpośrednio do stron jakiś, a w tym to znowu są alerty zabezpieczeń.

Ja zewnętrznie robię to przez Imgura i nie mam problemów... Albo wrzucaj przez galerię, albo przez jakiś sensowny hosting.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości