• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
No a z drugiej strony tak sobie myślę, że nie chciałbym mieć mejla zawalonego wiadomościami z mikronacji (a na mikronacyjnego wchodzę też dosyć rzadko).
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Co prowadzi mnie do propozycji minimum (na motywie niewystarczającej ilości kofeiny) — podświetlanie w Stemplu krajów, w których posiadacz paszportu był aktywny w ciągu ostatnich 7 dni.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
[Obrazek: komunikat_msz_20210119.png]
Kulega Regent jest jak u nas Ronon za późnej Akrypy.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Voxland chyba postanowił się przekształcić w odnogę Zongyi Ludowej.
Ametyst Faradobus

Gwoli ścisłości- były ,,radykalne hasła" zmiany na tronie, ale o republice nikt nie myślał.
Aż przyszła Ola.
Spoko, mój tatuś król Ferdynand też tak kiedyś zrobił i ogłosił się Sekretarzem Generalnym. Źle na tym nie wyszliśmy (aż do rewolucji 2010 roku).
Ametyst Faradobus

Zabawę macie jak my kiedyś z Rotrią. Pewnie się pogodzicie. U nas też skończyło się tak, żeśmy się nakłócili, pooduznawali, a potem pogodzili. Dziś patriarcha i całe Kolegium Kardynalskie to są moi koledzy.
Ametyst Faradobus

Regiencja w Dreamlandzie. Widać dymisja Thomasa von Keyserlinga musiała być dla nich mocnym wstrząsem.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości