• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranking aktywności
Cytat:Przecież zbliżające się wybory nie będą demokratyczne.

Będą wolne, uczciwe, demokratyczne, sprawiedliwe i zwycięskie dla Przywódcy Narodu. Chcesz trafić na Wyspę Kamisa?

Iwan Pietrow napisał(a):To jest właśnie efekt wspaniałych rządów Prezydenta Faradobusa.
A co ma do tego prezydentura? Brak aktywności to tylko i wyłącznie nasza wina, mieszkańców Bialenii... nie mamy pomysłów, nie chce nam się, nie mamy czasu... bo real, za dużo siedzimy przy kompach i ta rozrywka nas czasem nuży itd.
Nie wiem. Zachciało mi się pożartować i pokłócić, żeby podbić aktywność. Ale już mi się odechciało.

Prezydent Faradobus to mój dobry kumpel. Tak na serio to nie mogę go krytykować. Bez tego bym nie dostał tylu odznaczeń i pozwolenia na wycinkę lasu, w którym znajdował się skarb bialeńskiej przyrody, Dąb Andrzej, w celu wybudowania na jego miejscu ogromnej willi.
Ech, a już myślałem, że ktoś chce się ze mną kłócić naprawdę.

Nie wiem do końca czyja to wina. Z jednej strony sam wszystkiego nie pociągnę, a z drugiej to ja jestem koordynatorem całej zabawy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dobra, dobra, już sobie tak nie schlebiaj. Bez Ciebie sobie też poradzimy.

No cóż, taki okres... Skończą się różne aktywności szkolno-uniwersyteckie, zaczną się ferie i znowu wszystko ruszy do przodu.
Co to znowu za prowokacje? Od kiedy w Bialenii trzeba jakiegoś pozwolenia na wycinkę? Jedyne ograniczenie to liczba harvesterów.

Ja też mam świadomość, że ten kryzys minie, bo aktywność w mikronacjach jest jak sinusoida. Zależy od chęci, aury, pogody na dworze, sytuacji zewnętrznej itp. Po prostu nie kryję, że martwi mnie najgorszy miesiąc od początku tego forum, ale z drugiej strony nie mieliśmy jeszcze nigdy jedenastego miesiąca pandemii, która zmusza nas do skoncentrowania się na siedzeniu na dupie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

2019

- marzec - 381 (przez 10 dni funkcjonowania na tym forum)
- kwiecień - 677
- maj - 1611
- czerwiec - 997
- lipiec - 866
- sierpień - 878
- wrzesień - 1443
- październik - 1240
- listopad - 1063
- grudzień - 784

Ilość postów w 2019 - 9940
Średnia miesięczna ilość postów w 2019 (za 9 i 1/3 miesiąca) - 1065
Średnia dzienna ilość postów w 2019 (za 285 dni) - 35
---------------------------------------

2020

- styczeń - 1136
- luty - 1061
- marzec - 1476
- kwiecień - 1194
- maj - 1052
- czerwiec - 909
- lipiec - 175
- sierpień - 661
- wrzesień - 878
- październik - 837
- listopad -799
- grudzień - 1043

Stan postów na koniec dnia 31.12.2020 - 21161 

Średnia miesięczna ilość postów (od początku tego forum - 21 1/3 miesiąca) - 993
Średnia dzienna ilość postów (od początku tego forum) - 33

Ilość postów w 2020 - 11221
Średnia miesięczna ilość postów w 2020 - 935
Średnia dzienna ilość postów w 2020 - 31
----------------------------------------------

2021

- styczeń - 396
- luty - 583

Stan postów na koniec dnia 28.02.2021 - 22140 

Średnia miesięczna ilość postów (od początku tego forum - 23 1/3 miesiąca) - 948
Średnia dzienna ilość postów (od początku tego forum) - 31,5
Stopniowo odbijamy się od dna. Podejrzewam, że w tym miesiącu będę nieco bardziej żywy, bo zostało mi tylko przerobienie dwóch ton notatek na parę stron tekstu i przetłumaczenie tegoż na język hamerykański.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobus napisał(a):Stopniowo odbijamy się od dna. Podejrzewam, że w tym miesiącu będę nieco bardziej żywy, bo zostało mi tylko przerobienie dwóch ton notatek na parę stron tekstu i przetłumaczenie tegoż na język hamerykański.
W sumie to my się obijamy od dna, a jak da się zauważyć w rankingu na Forum Leocji w wielu krajach ilość postów w lutym była prawie o połowę mniejsza niż w styczniu. Na to nie ma reguł... jednego miesiąca jest lepiej, drugiego gorzej, na to wpływa wiele czynników - szczególnie w tak kameralnej zabawie jak mikronacje. Nie ma co się ani przejmować gorszym miesiącem, ani "podniecać" gdy jakiś jest lepszy. Grunt, aby się systematycznie "kręciło" - raz więcej, raz mniej - byle do przodu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości