• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miedzymikronacyjny plebiscyt walentynkowy,
Szanowni Bialeńczycy,
W imieniu UNP pragniemy zaprosić was do miedzynarodowego plebiscytu walentynkowego.  Kto jest najbardziej niezdobyta twierdza mikronacji albo dobry tylko na jeden raz?
Pomóż nam wybrać już dzisiaj! Kategorie, konkrety i zgłoszenia w tym oto wątku: https://forum.uniapanstw.pl/topic/282/pl...lentynkowy
Szanowni Państwo,

Mam zaszczyt zaprosić Wszystkich Państwa na uroczystą Galę wręczenia nagród w plebiscycie walentynkowym, która odbędzie się w dniu 17.02.2021 (środa) o godzinie 20:00 na forum Unii Niepodległych Państw.

[Obrazek: 1613397985051-7339ba73-6eb5-49fb-85fa-0b...-image.png]
W szczególności proszę o przybycie wszystkich nominowanych:

Ametyst Faradobus,  Karol Medycejski, Artur Kardacz von Hohenburg, Ronon Dex, Tymoteusz Piechota, Mikołaj Dreder

Galę poprowadzą znani celebryci: Natalia von Lichtenstein oraz Andrzej Fryderyk!

Po zakończeniu Gali zapraszamy Wszystkich Państwa również na ekskluzywny bankiet.

Zapraszamy!
E, Piechotę to my żeśmy wykopali. Tu go się nie znajdzie Wink

(Tak, wiem, czepiam się, ale jak bym się nie czepiał, to nie byłbym sobą).
A Dreder to u nas kiedyś był?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No coż małe braki w rozeznaniu ;D Jeszcze będę musiała się douczyć, kto gdzie jest.
Nie no, to nie jest przytyk. Ja wszystkich zawsze zapraszam, trzeba się tylko umówić (bo i wszystkich znam).
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Oczywiscie nie traktuje tak tego Big Grin Nie jestem jeszcze na tyle zorientowana po prostu we wszystkich mikronacjach.
Cytat:A Dreder to u nas kiedyś był?

A to musimy w rejestrach granicznych sprawdzić.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości