• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Forum Magnifikatu zreanimowane.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Szanowny Panie Prezydencie,

dziękuję za przekazanie informacji o wznowieniu działalności naszego forum. 
Jeszcze niedawno, bo 26 stycznia br. toczyły się w Bialenii rozważania, co do kontynuacji uznania Ludowej Republiki Magnifikatu przez Republikę Bialeńską. 
  Dziękuję Marszałkowi Rononowi za wskazanie na ważność Traktatu, a Prezydentowi Ametystowi za optymizm, wiarę i szczere życzenia dla mojej Ojczyzny.
  Od wczoraj główne narzędzie komunikacji LRM, zwane również jako forum powróciło do mikroświatowych mechanizmów śmiało aktywizując obywateli i przybywających gości.
Ja generalnie nie jestem zwolennikiem wycofywania uznania (bo to niczemu nie służy), a traktat przed tym skutecznie zabezpiecza. Powodzenia! Postaram się rozruszać naszą u Was ambasadę.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

http://brodria.pl/showthread.php?tid=488

Między innymi z tego właśnie powodu ostatecznie zrezygnowałem z działalności w Brodrii. Po upadku w 2018 r. ten kraj już nigdy nie będzie taki sam.

Coś mi się wydaje, że to naprawdę są już ostatnie tchnienia tej niegdyś interesującej i rozwijającej się mikronacji. Dopóki w Brodrii będą działać jej obecni obywatele, dopóty ten kraj nie zacznie być mikronacją "na poziomie". W tym przypadku Brodrii rzeczywiście przydałyby się czystki...
No cóż, też miałem okres kiedy lubiłem bawić się w zamachy stanu i wojny domowe, ale to przeszło. Może to my dziadziejemy a oni się świetnie bawią?
Ametyst Faradobus

Może oni ratują kraj od braku reakcji Prezydenta... Szczerze? Już mi się znudziło rozmawianie z Greninem żeby ten wziął się do roboty.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Sami żeście sobie takiego prezydenta wybrali.
Wybrali Ci, którzy sami nie zaglądają na to forum. Wink
[Obrazek: FlYScNM.png]
Wywaliło forum Brodrii?
Na to wychodzi...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości