• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Ja dzisiaj przerabiałem na te potrzeby hit "Na Zachód".
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Oho. To się porobiło...
Konflikt pseudo kapłanków z Sarmatami. To lubię.
To chyba nie Sarmata. Ponoć to klon pewnego króla-seniora Dreamlandu. Znaczy się, jedna osoba pisała, kto to jest, ale czy tak jest, nie wiem.

EDYCJA.
Znaczy się, chodziło mi o pana Mkbewe Czarnieckiego. Bo pozostali to w większości Sarmaci.
Odwołuję to oskarżenie. Nie mam dowodów, że pan Mkbewe Czarniecki to król-senior Maciej II. To było bezpodstawne.
EDYCJA. Jeszcze raz przepraszam, jeśli JKW lub ktoś inny poczuł się urażony.
> Odwołuję to oskarżenie. Nie mam dowodów, że pan Mkbewe Czarniecki to król-senior Maciej II. To było bezpodstawne.

Ja do tej pory myślałam, że Mkbewe Czarniecki to nowe personalia Dartha Czarnucha. Tyle że teraz sprawdziłam, i Czarnuch nazywał się Czarnecki, bez <i>.
O, a kim on był?

Co do pana Mkbewe, nie wiem, kim on jest. Niektórzy twierdzą, że to tamten król. Nie wiem, może mają jakieś dowody. Ja ich nie mam. Nie wykluczam tego, ale też tak nie twierdzę. Nie wiem, co o tym sądzić.
Grunt, że pan nie użył n-słowa, bo jeszcze by tu jakaś milicja polityczna się zjechała.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> O, a kim on był?

Czarnecki? Były mandragor Wandystanu o mentalności kibola, obecnie mandragor-renegat.
O, nie wiedziałem. Dziękuję.

Nie wiadomo, czy ma z tym związek. Może nie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości