• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
>A łone w tej całej Brodri to teraz o co się żrą... bo już nie nadążam, za tym "yoyo"...  [Obrazek: huh.png]

Poszło o to, że gdy Brodria na utrzymaniu Andrzeja zniknęła to AIDS zrobiła swoją. No i teraz Brodria Andrzeja wróciła i się żrą o to, która Brodria jest tą prawdziwą.

A tymczasem Karl powraca.
Joahim-von-R napisał(a):Poszło o to, że gdy Brodria na utrzymaniu Andrzeja zniknęła to AIDS zrobiła swoją. 
A podrzucisz jakiś link do tej Brodrii "cysarzowej"? Pośmieję się w wolnej chwili...

W sumie to ta cała Brodria w zasadzie chyba "od zawsze" opierała całą swoją działalność na kłótniach, taki "klimat".
>A podrzucisz jakiś link do tej Brodrii "cysarzowej"? Pośmieję się w wolnej chwili...

Nie ma. Aktualnie siedzą sobie w Sienie (Rotria). A najwięcej rzeczy jest chyba tu.
Aleksandria Brodria w wydaniu Aleksandry wynurzyła się z nicości.
No i fajnie.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Widzę, że już kłótnia o jakieś tytuły jako fundament państwowości.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Piotr II Grzegorz jest jeszcze księciem Sarmacji. Przy okazji ciekawy cytat:

Cytat:Nie wiem czy @piotrIIgrzegorz chce dalej być Księciem. Nie wiem też, czy sarmackie bagno Go na tym tronie utrzyma jeśli dojdzie do referendum. Patrząc dookoła mam wątpliwości, nie wiedząc do końca, czy jestem jeszcze w Sarmacji, czy już w Bialenii. Apeluje jednak o empatię. Tylko i aż o empatię.

Vanderlei à la Triste von Hagsen de la Sparasan

Nie powiem, miłe słowa jak na ambasadora Sarmacji w Wolnogradzie. Widać pobyt u nas służy.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Świetny ambasador, nie ma co.
Przy okazji przypomniałem sobie, że trzeba wysłać im chyba zaproszenia, bo pani Krysia zapomniała zaadresować do Grodziska.
Ametyst Faradobus

Wypowiedź, która pokazuje poziom jej autora, a nie komentowanych spraw. Mam nadzieję, że Sarmacja sama domyśli się, że jest potrzeba zmiany na tym stanowisku.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości