• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Trzeba wybudować bialeńskie obozy mieszkaniowe dla uchodźców.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Kurde, jestem zaskoczony jak Sarmaci podjęli narrację. Przypomina mi to złote czasy wojny, w czasie której Ronon uczynił Premiera Tysiąclecia męczennikiem.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Proszę, aby zainteresowani wzięli udział w dyskusji: https://forum.leocja.org/viewtopic.php?f=2&t=644

Z góry dziękuję :-)
Z wyrazami szacunku,
Maciej Gerwazy Lisewicz

[Obrazek: 1025.png]
[Obrazek: ShWl4GS.png]
No to zapraszamy do dołączenia do naszej: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=2385

Chętnym z góry udzielam pozwolenia na wypowiadanie się na Sejmie.
Ametyst Faradobus

V-zmarł Piotr Pawłow.
Biorąc pod uwagę jego odpały w ostatnim czasie, to nawet dobrze, że zdechł pozwolę sobie zaryzykować stwierdzeniem, że może to wyjść Brodrii na dobre. Co prawda, śmierć obywatela to zawsze duża strata dla v-państwa, ale w tym przypadku był to obywatel niezwykle toksyczny i niszczący Brodrię od środka. Zobaczymy, być może niedługo zmieni zdanie (co miał w zwyczaju) i wróci z zaświatów pod innymi danymi.
V-Świat to nie hospicjum ani cmentarz, nie trzeba po raz enty umierać kiedy chce się zrobić sobie urlop.
Ametyst Faradobus

Co prawda, to prawda. Dlatego sądzę, że się nam Piotr Pawłow niedługo rozmyśli i zmartwychwstanie.
Wiecie, z v-śmiercią jest tak, że użyta raz jest naprawdę fajnym zabiegiem narracyjnym. Ja umarłem jako Arkadiusz II Filip i stworzyłem, w moim przekonaniu, ciekawszą postać wywołując przy okazji świetną narracyjnie wojnę domową, na której ZSKHiW bawiło się przez dobre 2 miesiące albo i więcej (swoją drogą nieformalne zawarcie porozumienia i uznanie mnie za króla odbyło się na fotelu prezydenckim w Sejmie RP, tak było nie zmyślam). Tylko, że jeśli ktoś umiera średnio raz na pół roku / kwartał / miesiąc to to zaczyna być zwykłą i nudną dziecinadą. Na mnie to kopnięcie Pawłowa w kalendarz nie robi żadnego wrażenia, bo to już któryś raz i dobrze wiem, że za chwilę mu się odwidzi.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobus napisał(a):Ja umarłem jako Arkadiusz II Filip i stworzyłem, w moim przekonaniu, ciekawszą postać wywołując przy okazji świetną narracyjnie wojnę domową, na której ZSKHiW bawiło się przez dobre 2 miesiące albo i więcej (swoją drogą nieformalne zawarcie porozumienia i uznanie mnie za króla odbyło się na fotelu prezydenckim w Sejmie RP, tak było nie zmyślam).

Ja też raz... poddałem się eutanazji, ale potem okazało się, że to w sumie ściema była i w tym czasie szlajałem się po v-kosmosie. Big Grin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości