• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Trzeba to będzie gdzieś zachować, bo ja na przykład pierwszy raz czytam tę autobiografię.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ametyst Faradobus napisał(a):Trzeba to będzie gdzieś zachować...
Właśnie dlatego, że zachowałem to mogłem to odtworzyć na nowym forum (chociaż ponoć starą bazę odzyskałeś z łap sarmatów). A tak w ogóle to muszę polecieć po ten statek, bo się przyda w naszej ekspansji v-kosmosu. My takiego to się jeszcze dłuuuugoooo takiego własnego nie dorobimy, nie ten poziom rozwoju.
Prawdziwie zmartwychwstał!
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jestem prorokiem!
Banda komediantów, grająca uczuciami narodu.
Дмитрий Сергеевич Медведов

> Banda komediantów, grająca uczuciami narodu.

Powiedział największy brodryjski komediant. Nie ośmieszaj się, Grutinku. Wszyscy jesteście siebie warci.
Here we go again... xD

Tuolelenkka może wam dostarczyć statków.

Jak i zawsze mogą przybyć dwa statki Beznadziei użyczone Sclavinii w zeszłym roku.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Przedwczesny koniec kadencji papy rotryjskiego.
Ametyst Faradobus

Szkoda, że nie ogłosił się patriarchą emerytem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości