Gdybym nie sprawdził, że się loguje (ostatnio wczoraj rano) to bym się do niego nie zwracał.
Niech więc podejmie decyzję czy ma zamiar robić te plansze czy nie ma na to czasu lub chęci. Jeśli nie będzie się za to brał to w wolnych chwilach będę to dłubał "po swojemu"... będzie jak będzie, ale w ogóle będzie.
Wzory mi potrzebne nie są, choć zapewne skorzystam z paru jego propozycji, które przedstawił... zapewne nie ze wszystkich, bo każdy ma swój styl pracy, a jednak praca musi sprawiać trochę przyjemności (bo to nie robota zarobkową, gdzie trzeba robić tak jak szef nakazuje). Pewne uwagi Iwana uznaje za słuszne, inne nie. Ogólnie zgodziłem się, że jego koncepcja jest sumarycznie lepsza, inni też tak uważali - a więc ustąpiłem pola. Jednak na "demo" się skończyło, to jeśli Iwan nie zamierza tego ciągnąć to będę kontynuował swoją koncepcję, z pewnymi modyfikacjami.
No chyba, że ktoś inny ma koncepcję oraz (przede wszystkim) chęci na wykonanie.
Możemy się oczywiście spierać kto ma lepsze koncepcje, kto zrobi to lepiej - tyle, że celem jest stworzenie czegoś, a nie sam spór. Jeżeli Iwan się nie zdecyduje na dalsze tworzenie, to chyba z bólem serca będziecie musieli zaakceptować moje pomysły, bo jeżeli się za to wezmę to (na tyle mnie chyba znacie), to zacznę i skończę... w miarę wolnego czasu oczywiście.
Przez najbliższe dwa miesiące nie planuję wyjazdów to zapewne jak się za to zabiorę to w tydzień czy dwa powinienem to wykonać, bez zaniedbywania innych zaplanowanych spraw.