• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o zmianę nazwiska
Czcigodny Konduktorze, 

Proszę o zmianę moich personaliów na "Andrzej Płatonowicz Ordyński". 

Zmiana moich personaliów wiąże się z tym, iż otrzymałem od Cara Brodrii w lenno Nową Ordę. Poza tym, chciałbym dokonać symbolicznego odcięcia się od przeszłości - chyba najwyższy czas.

Z poważaniem,
Zmieniłem dane w profilu, przy okazji dopełnię formalności w różnego rodzaju rejestrach.

Ps. Dobrze rozumiem, że Płatonowicz powinienem traktować jako otczestwo, a nie pierwszy człon nazwiska?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Tak, to otczestwo.
To dobrze zgadłem.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

W związku z powyższym dokonałem zmiany w spisie nadań lennych.
Ciekawe który z nas pierwszy zostanie katechonem. Wink Mam jeszcze przewagę, ale Ty masz większe tempo przyrostu folwarków. Muszę się wziąć do roboty... Nie macie dla mnie jakiegoś stanowiska na którym mógłbym się wykazać?
Imię było też zmienić i awatar, żebym chwilę się pozastanawiał, kto to u licha jest.

Mamy mnóstwo takich stanowisk. Chociażby mój rząd jest otwarty na starą-nową krew.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości