• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór Przewodniczącego Rady Republiki
Wysoka Rado,

ale żeśmy się opuścili ostatnio, w czym oczywiście sporo mojej winy. Dobrze jednak, że w Państwie naszym wszystkim żyje się dostatnio i nikt nie wątpi w słuszną linię obraną przez władzę, co z kolei skutkowało zerowym wpływem spraw. Stąd też nie składam jakiejś dłuższej samokrytyki, gdyż nastąpiła swoista koniunkcja sezonów ogórkowych.

No dobrze, ale już przechodząc do konkretów, jako p.o. Przewodniczącego, względnie (z nieumyślnym ociąganiem) ustępujący Przewodniczący, zarządzam zgłaszanie kandydatur na nowego Presidente.

Zachęcałbym też Szanownych Kulegów do zgłoszenia się (tym razem), gdyż ja ostatnio nie mam za bardzo czasu na regularne śledzenie Internetu.

Oj, niedobrze, niedobrze…

Zgłaszam kandydaturę Ronona Dexa.

Karol Medycejski napisał(a):Zgłaszam kandydaturę Ronona Dexa.
No cóż... liczyłem, że głosi się ktoś kto jeszcze tego nie robił lub jednak Karol, który w kwestiach prawnych jest nieoceniony - ale oczywiście nie będę się uchylał i zgadzam się na kandydowanie.
W porządku. Nikt więcej się nie zgłosił (w sensie, że Iwan), czasu było aż nadto. Rononowi bardzo dziękuję za zgodę na kandydowanie.

Przechodzimy do głosowania nad kandydaturą Ronona Dexa na Przewodniczącego Rady Republiki. Głosowanie niech potrwa do końca dnia 23 lipca br. lub do momentu aż wszyscy zagłosujemy.

Głosuję za.

Wstrzymuję się.
Wybaczcie za to spóźnienie.

Głosuję za.
Wygląda na to, że zostałem Przewodniczącym Rady. Dziękuję za zaufanie.
Tak jest, gratuluję. Od razu jakiś wniosek wpłynął, żebyśmy się nie nudzili, skoro już jest rozruch.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości