• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-lecie Akrypy i stan obecny
5 lipca 2011 roku założyłam konto w Księstwie Sarmacji. Zatem jestem już z wami ponad 10 lat, ponieważ mam 21 lat oznacza to jak ktoś łebski zauważy, że moje pierwsze kroki to kroki 11 letniego gówniarza - i tak, widać to mocno w moich pierwszych postach.
Jest to dobra okazja do prywaty ale jednak nie ma co zapełniać forum takimi rzeczami.

Wykorzystam to do wypowiedzenia się zbiorczo w jednym miejscu do pewnych propozycji rzucanych do mnie ale przez lenistwo zzagubiłam gdzie to było i kto to sugerował.

A więc tak:

W kwestii Dżamahiriji Bialeńskiej, nie planuje w niej nic robić aktualnie. Jak dobrze wiadomo ja i Ronon nie jesteśmy kompatybilni a mocno bezczelne z mojej strony byłoby wypychanie go z tego czym on się zajął kiedy ja zlewałam tą kwestię. Rzut oka na to co robicie tam tylko zachęca do dalszego nie współuczestnictwa w tym. Nie oznacza to, że się kompletnie focham - tylko lekko. Możliwe, że porobię to co próbowałam zacząć wcześniej jak np. opisy miast, dzielnic itd. Ale oczywiście to zależnie od możliwości na jakie mi aktualne władze DB zezwolą. I oczywiście jak bardzo zmodyfikują DB sami.

W kwestii Zielonego Kościoła - no to moje oczko w głowie więc na pewno coś z nim będę starała się robić. Trzeba dokończyć wykład tez religijnych, ale też jakiś statut. Moim zdaniem marnujecie potencjał jaki mógłby dać ZK jako religia narodowa ale to już wasza kwestia.

PR"R" dla formalności spróbuję uporządkować, ale na wiele nie liczę no bo wszyscy wiemy jak wygląda życie polityczne w RB.

Nie wiem jak z kadencjami aktualnie ale Ametyst jest zajebisty i niech będzie Prezydentem jak najdłużej. To rządu iść nie zamierzam, jeśli nie ma policjanta to chętnie przyjmę i będę sprawować formalnie tą fuchę póki jestem, mam wrażenie, że robiłam to dobrze ale oczywiście zdania mogą być różne.

Na koniec, cieszę się, że RB żyje i nawet Swarzewski wrócił choć oczywiście ma nadal jakieś bóle o folwark czym mi w ogóle przypomniał, że coś takiego było. Tak czy tak, pierwszy raz od wielu lat odstawiam Bialenie na drugie pole zainteresowań. Spróbuję porobić coś w mojej ukochanej Teutonii, choćby dlatego by nie czuć potrzeby zajmowania się kilkoma sprawami tutaj (jak np. DB).
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Gratuluję jubileuszu i cieszę się z powrotu oraz zapału do pracy. Rzecz jasna z ramienia władz deklaruję swoje wsparcie - ciekawym zadaniem mogłoby być na przykład rozwinięcie struktur ZK na terenie Rzeszy w czym osobiście mogę pomóc.

Cytat:  Nie wiem jak z kadencjami aktualnie ale Ametyst jest zajebisty i niech będzie Prezydentem jak najdłużej. To rządu iść nie zamierzam, jeśli nie ma policjanta to chętnie przyjmę i będę sprawować formalnie tą fuchę póki jestem, mam wrażenie, że robiłam to dobrze ale oczywiście zdania mogą być różne.

Teoretycznie jest nim Iwan przy czym ja uważam, że nie jest złą rzeczą powierzenie Wam spraw policyjnych kolektywnie. Inne funkcje też są otwarte, szukam na przykład osoby odpowiedzialnej za część spraw zagranicznych.

No i przy okazji chciałbym uczcić Twój jubileusz wręczeniem Komandorii Orderu Patrona:

[Obrazek: 3_21_03_20_6_04_05.png]
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Nie wróciłem, tylko zaglądam, nic konkretnego nie robię. Dla mnie też Bialenia jest na drugim planie, na pierwszym jest Brodria.

Jak rozumiem, świadomie chciałaś zachować się w sposób niemiły, waląc po nazwisku i to do tego nieaktualnym.
>Nie wróciłem, tylko zaglądam, nic konkretnego nie robię. Dla mnie też Bialenia jest na drugim planie, na pierwszym jest Brodria

W porządku, ale jednak jesteś bardziej obecny niż przed moim odejściem. Stąd moja ocena, że wróciłeś.

>Jak rozumiem, świadomie chciałaś zachować się w sposób niemiły, waląc po nazwisku i to do tego nieaktualnym.

Nie. Używałeś go przez lata więc intuicyjne jest dla mnie jego użycie.
Nigdzie nie poinformowałeś, żeby nie używać tego nazwiska, jak rozumiem wolisz by tego nie robić więc nie będę.
Odniosłam się jedynie do twoich uwag z czatu do mnie na temat tych folwarków.

>No i przy okazji chciałbym uczcić Twój jubileusz wręczeniem Komandorii Orderu Patrona

Bardzo dziękuje El Presidente. 
Mam nadzieje, że coś się uda zrobić z waszą pomocą i sugestią.
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

> nie planuje w niej nic robić
> odstawiam Bialenie na drugie pole zainteresowań

told'ya

(zaraz mnie Akri rozwiedzie za takie grilowanie jej)
>Alija żona

Nie planuje robić w DB, nie w RB. Wink
Nie oczekuj przypalania za takie proste uwagi.

Okrutnik.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

> Nie planuje robić w DB, nie w RB.

Ale i RB odstawiasz na drugie miejsce za jakimś Toitoiem.

> Nie oczekuj przypalania

Ja oczekuję przypalania nawet bez uwag.
Gdybym wypominał komuś takie priorytety to byłbym w tym momencie hipokrytą.
Ametyst Faradobus

Iwan już nie jest Prezesem PK, skonczyla się jego kadencja. Zresztą, nie bardzo mógłby nim być, bo jest członkiem RR.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości