• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Debata tematyczna Kwestie komunikacyjne
Z przyczyn wiadomych temat trochę stanął, ale myślę że warto zadbać o to, aby nie umarł śmiercią naturalną. W wolnej chwili postaram się powbijać stacje do systemu i pokombinować na moim koncie. Niemniej zapewne trochę mi to zajmie, więc jeżeli ktoś z Was chciałbym mnie wspomóc to gorąco zachęcam i obiecuję odwdzięczyć się godnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja serdecznie zachęcam! Jako planista czekam i służę pomocą w razie potrzeby!
Sternik zapłać za pomoc. Będę się odzywał kiedy znajdę chwilę, bo niestety niezły sezon zmiany szat mi nastał realnie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Wysoki Sejmie,

jako, że chciałbym zmierzać powoli do zamknięcia tej sesji, aby dać sobie za niedługo chwilę na odetchnięcie i przygotowanie się do nowego otwarcia proponuję czasowo zawiesić dyskusję o komunikacji. Zainteresowanych zapraszam do Ministerstwa Infrastruktury, gdzie poruszyłem sprawę połączeń na Anatolii: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=2648
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości