• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narodowe żądanie odbioru uprawnień dla wichrzycieli.
Jonasza?
Aleksandra Dostojewska-Swarzewska napisał(a):W imieniu NARODU, zwracam się o natychmiastowe odebranie uprawnień administracyjnych i pozbawienie dostępu do Forum RB na 6 tygodni Ametysta Farodbasa oraz pana Joahima von Ribentropa.
W imieniu jakiego "narodu"?

Naród Bialeński wypowiedział się, w głosowaniu wyrażając wotum zaufania dla Joahima... który zresztą nie ma uprawnień administracyjnych. Ametyst też ma pełne i od dawna poparcie jako Lew Wolnogradu i tym samym przywódca Rzeszy Bialeńskiej. To niby jaki "naród" chcesz reprezentować?

Reprezentujesz co najwyżej samą siebie...
Potwierdzam. Moje magiczne zdolności uprawnienia to tak suma summarum tylko edytowanie i przenoszenie. No i usuwanie.
> Wnuk Onana

Czyli ¾-człowiek, ¼-ręka?
Chyba trzeba uporządkować kwestię uprawnień. Pewnie docelowo się to wyjaśni jak już Andrzej powoła ministrów, ale już teraz możecie odebrać mi jako wichrzycielowi kategorię prezydencką, a dać dla jego - no i uprawnienia moderatorskie. Bo admińskie to mamy obecnie chyba ja, Ronon i Bajtuś przy czym ja mam ograniczone i nie mogę przydzielać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Admina nie musicie mi nadawać, jeśli sobie radzicie sami z bieżącymi sprawami (w niebieżacych i tak nie pomogę, bo nie umiem). Natomiast moderatora możecie mi dać na wszystko, nic nie popsuję.
Ja mogę dawać tylko moda na działy, globalnego chyba nie mogie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Admina nie musicie mi nadawać, jeśli sobie radzicie sami z bieżącymi sprawami (w niebieżacych i tak nie pomogę, bo nie umiem). Natomiast moderatora możecie mi dać na wszystko, nic nie popsuję.
Dostaniesz admina (przyda się w razie czego), ale zrobię to wieczorem z domowego kompa. Przysięgę złożyłeś rano, już nie zdążyłem przed wyjściem do roboty - załatwię to dzisiaj wieczorem. Również zmianę uprawnień Ametysta.
Dzięki, faktycznie tak będzie można szybciej niektóre sprawy załatwiać.
Andrzej - administrator, wyświetlana grupa Prezydent RB
Ametyst - moderator glabalny, wyświetlana grupa Rzesza Bialeńska

Przy okazji już wiem dlaczego jako Prezydent, Ametyst miał ograniczenia - po prostu nie miał ustawionego admina, jako grupa główna, ale Prezydenta. Prezydent powinien być jako wyświetlany, a nie jako główna grupa... nie wiem jak to się stało, ja tego wtedy nie ustawiałem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości