• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
A nie wiem, żebym to ja zliczył ilu ludzi zginęło brutalnie w Hirschbergii i Weerlandzie w czasie wojny domowej, w wyniku której zdobyłem koronę...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
http://zwiazekwiv.ct8.pl/showthread.php?...4#pid17684

Po długim czasie zaczęło się coś dziać w polityce winkulijskiej. 
Może my też powinniśmy zasymulować jakiś konflikt polityczny, ale tow. Shariati nie chce dać się namówić do budowy opozycji, tow. Medycejski jest nieaktywny, a prawie cała reszta aktywnych obywateli jest w Gabinecie... Wink
Ja to mam z konfliktami problem, bo mnie one bardzo rzadko bawią. Co najwyżej te z inną mikronacją, ale wewnętrzne to ostatni raz dawały mi frajdę, ale i przyprawiały nerwów, w czasach Wielkiego Sternika.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
https://forum.muratyka.ct8.pl/index.php?...-przyloty/
Powoli rozpoczyna się szczyt Wspólnoty Nordackiej. Goście mają okazję podziwiać nowe forum.
Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Goście mają okazję podziwiać nowe forum.
Cudowne, piękne i "oczojebne"... ostre kolorem napisy i czarne tło, no może jakies góra 10 minut idzie na potrzeć, a potem oczy bolą.

Może i jestem dinozaurem (Ronozaurus... stwór drapieżny, żre wszystko i pija wszystko, byle miało 40% plus), pamiętam czasy gdy o jakimś Internecie nikt nawet nie myślał (nawet w filmach Sci-Fi były monitory "bańki", monochromatyczne i kolorowe "lampki"... i był to "hit"... "techniki przyszłości"), potem gdy "The Sieć" widywałem tylko na amerykańskich filmach Sci-Fi (z czasem tych realnych), a potem gdy były początki realnego Internetu u nas (modemy telefoniczne itd.) itd.

Ale moda na "wściekłe" i "oczojebne" klimaty skończyła się szybciej niż zaczęła... po prostu dłużej nie dało się na to patrzeć. Stąd dzisiaj, w epoce powszechnej Sieci stosuje się kolory przyjemne i niemęczące wzroku. Ale jak widać niektórzy zostali "100 lat za Murzynami".
Wstawaj Ronon, zesrałeś się.

Ale serio, jak ciemne motywem forum jest dla ciebie oczojebne? XD
Może ci się inaczej wyświetla? Ja u siebie nigdzie nie widzę żadnych "oczojebnych kolorów" lmao
Kaspar Waksman napisał(a):Wstawaj Ronon, zesrałeś się.
Odezwał się prymityw... innego języka nie znasz? Charakterystyczne dla ludzików mających problemy z normalnym wysławianiem się... słów im brakuje zwyczajnie. A niby jezyk polski jest bogaty, ale niestety tylko dla dla niektórych...

Kaspar Waksman napisał(a):Ale serio, jak ciemne motywem forum jest dla ciebie oczojebne?
Tak, czarne (no prawie bo 161616) tło i białe (ffffff) napisy są "oczobjebne"... do tego każdy "ostry, wyrazisty kolor" (żółty, czerwony itd.) jest "rażący" - zastanów się dlaczego nie robi się takich kolorów stron internetowych, poważnych for czy innych portali. Bo na dłużej patrzeć na to nie idzie... po prostu męczy wzrok, a tym samym odrzuca od oglądania.
Cytat:Odezwał się prymityw...
Ja bym prymitywem, i w dodatku ignorantem, nazwał osobę, która bawi się w mikronacje, a nie zna memów Tongue

Cytat:Tak, czarne (no prawie 161616) tło i białe (ffffff) napisy są "oczobjebne"... do tego każdy "ostry, wyrazisty kolor" (żółty, czerwony itd.) jest "rażący" - zastanów się dlaczego nie robi się takich kolorów stron internetowych, poważnych for czy innych portali. Bo na dłużej patrzeć na to nie idzie... po prostu męczy wzrok, a tym samym odrzuca od oglądania.
Bogu dzięki, to tylko twoja opinia. To dziwne, że z takiego połączenia w trybie ciemnym korzystają największe serwisy w internecie. Ah, ta ignorancja. Ale kogo ja będę słuchał, skoro forum z którego ty korzystasz i na którego kolor nigdy nie narzekałeś, łączą w sobie białe tło i oczojebny niebieski jako motyw przewodni <3
>ostre kolorem napisy i czarne tło,

To polecam jasny styl. Jest czarno na białym.
Ale ja tak kocham działanie w stylu - "O coś się przywalę... O co nie wiem, ale o coś na pewno!". Biedne forum, a takie ładne, amerykanskie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości