• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Cytat:A to coś to nie jest jakaś pozostałość po nieudanej próbie aneksji Bialenii przez (tfu) Sar***ję?

Jedna jest Bajtusiowa, druga oficjalna RB.

Za czasów Sarmacji nie powstały żadne nowe struktury informatyczne, bo wszystko było zastąpione strukturami NIA KS.
Nie wiem, nie znam się... może i coś tam Bajtuś "ćwiczył" i zostało. Na temat takich obrzydliwości jak Sar***ja to w sumie nie zamierzam dywagować, bo się po prostu brzydzę.
Strona bialenia.org.pl została usunięta
Niestety wciąż po stronie serwera to są jako 2 odrębne strony. :\
domenowo strony nie ma ... usunąłem w dns-ie i to powinno pomóc.
Imo źle to jest skonfigurowane. Z www. jak i bez www. powinna wyświetlać się taka sama strona.
Dzisiaj większość internautów nie wpisuje www. w adresie, stąd niektórzy mogą pomyśleć, że Bialenia zakończyła już działalność.

Osobiście nigdy nie parkowałem domen z (www.) na początku. Wink
Działania sie toczą, myślę że niedługo zobaczycie efekty... ale nie zapeszam. A do Ciebie Hewret to sprawę mam.
A tak przy okazji: jest szansa na zrobienie kategorii dla Lwa i dla lenników Rzeszy?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ametyst Faradobus napisał(a):A tak przy okazji: jest szansa na zrobienie kategorii dla Lwa i dla lenników Rzeszy?
Tak, tylko czy warto robić odobną grupę dla lenników? Wiekszość z nas ma inne funkcje, a więc i tak nie będzie wyświetlało tej grupy. Ale Lwa zaraz zrobię... tylko coś wszamię.
Bez pośpiechu. Od razu możesz też zrobić dla Burmistrza Bengazi.

Faktycznie, ewentualnie myślałem o lennikach bez obywatelstwa, ale ich prawie nie ma.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości