• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tworzenie munduru paradnego dla SZ RB
Piotr Pawłow napisał(a):Natomiast na bluzie mundurowej strasznie podobają mi się sznury ...
Osobiście to zawsze miałem do tego elementu umundurowania galowaego awersję... ale mikronacyjnie możemy pokombinować.

Ametyst Faradobus napisał(a):Tylko optowałbym za drobnym rozróżnieniem zieleni z lampasów od tej na kurtkach.
No cóż... inny kolor zieleni lampasów od koloru blizy byłby troche bez sensu... ale jutro pokombinuję kolorystyką i zobaczymy co lepiej wygląda.
Jak wyjdzie pierwszy mundur spod ręki krawca będziemy dalej kombinowali. Smile
[Obrazek: FlYScNM.png]
No to tak... poprawiłem szablon czyli zwiększyłem wyłogi oraz poprawiłem kwestię guzików.

[Obrazek: 3_01_11_21_11_06_17.png]

Pierwsze przymiarki kolorystyczne, ale tutaj czekam na propozycje.

[Obrazek: 3_01_11_21_11_06_34.png]
Zielone zdecydowanie najlepsze.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ametyst Faradobus napisał(a):Zielone zdecydowanie najlepsze.
Muszę z Piotrem coś przedyskutować, bo mnie się podobają różne barwy.

I tutaj miałbym taki pomysł by ten "reprezentacyjny rdzeń" mógł mieć różne kolory. Widziałbym to tak, że piesza kompania reprezentacyjna miałaby faktycznie zielone z czerwonymi elementami, reprezentacyjny szwardron kawalerii ma np. czerwone z zielonymi elementami, a bateria dział salutacyjnych np. niebieskie z czerwonymi.
Brzmi okej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ta opcja zielona z elementami czerwonymi jest prześliczna! Chyba będzie najbardziej pasowała do Wojsk Lądowych! A co do propozycji zaraz się odniosę. 
[Obrazek: FlYScNM.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości