• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wspomnienie
Listopad to miesiąc zadumy i wspominek nad zmarłymi. Nikt jednak nie przypuszczał, że my w Suderlandzie będziemy mieli teraz kogo wspominać. Już kilka miesięcy temu dobiegła do nas ta informacja a bodajże przedwczoraj została ponownie potwierdzona przez jednego z naszych obywateli. Odszedł Mortes von Razorin, jeden z naszych druhów.

Był jednym z tzw. starych Suderlandczyków, obecnych w kraju praktycznie od samego początku tj. 2016 roku. Członek jednego z najbardziej zasłużonego dla Suderlandu rodu von Razorin. Dał się poznać jako osoba życzliwa i dobra. Zapamiętaliśmy go najbardziej jako niestrudzonego dziennikarza, redaktora naczelnego Tygodnika Wolność, który publikował w okresie naszej świetności tj. w 2017 roku. Od kilku lat niewidziany, był zaangażowany w administrowanie jedną z gier przeglądarkowych, z której my wszyscy "starzy" się wywodzimy. Zmarł młodo, zbyt młodo.

Zastanawiałem się, czy w ogóle warto o tym wspominać, raz już skasowałem post, ale uznałem, że warto jednak notkę opublikować, bo Mortes był jednak częścią naszej społeczności i warto uczcić jego pamięć. 

Niech spoczywa w pokoju... 
Bardzo smutna informacja, chociaż niestety nie miałem okazji poznać pana von Razorina.
Już kolejny taki smutny przypadek w Mikroświecie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Świeć Panie nad jego duszą. Ze smutkiem przyjmujemy wieść o tak ważnej dla was postaci.
[Obrazek: FlYScNM.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości